Със сигурност сте забелязали как хората носят на ръката си

...
Със сигурност сте забелязали как хората носят на ръката си
Коментари Харесай

Ето какъв цвят конец трябва да носите против уроки или за късмет

Със сигурност сте забелязали по какъв начин хората носят на ръката си червен конец, може би и вие сте имали. Смята се, че той пази от уроки и неприятни очи, по тази причина мнозина го носят, а някои даже връзват на бебенцата си подобен още от дребни. Не е належащо да сте извънредно суеверни, с цел да вярвате в това, може просто да го носите като амулет за шанс. Защо обаче постоянно става дума за червен конец? Нека забележим какъв различен цвят конец може да носите и какво ще донесе в живота ви той.

Син конец – подобаващ е за хората в бизнес средите, тъй като спомага за сполучливото кариерно развиване. Вдъхва кураж, сила и хрумвания, с които да надминете съперниците си. Синият човек е знак на мира и хармонията. Той оказва помощ за положителната централизация и фокусирането върху верните решения и печелившите тактика.

Светлосин конец – този прелестен наследник цвят, в който сме привикнали да виждаме и небето води решителността в живота на хората. Той ще ви помогне, в случай че се колебаете в дадена обстановка, в случай че се чудите дали да поискате съвет от някого. Помага да намерите вътрешната си мощ и да решите казуса по метод, който ще бъде най-хубав за вас.

Зелен конец – извънредно античен талисман за отбрана, който притегля в живота на своя собственик триумфа и развиването. Ако носите зелен конец на китката си, се счита, че ще завършите сполучливо всяко начинание, с което се захванете.

Тъмнозелен конец – решите ли да носите тъмнозелен конец на китката си, ще създадете успокоение към себе си. Хората нормално го носят, когато им следва значима делова среща, договорка или диалог. Той им оказва помощ вътрешно да се успокоят, да се балансират и да осъществят нещата по най-хубавия и печеливш метод за себе си.

Розов конец – този конец е особено за дамите. Той притегля в техния живот благополучието, спомага за усилване на женската сила. В древността розов конец е носила Савската кралица, която е била известна със своята мъдрост и неземна хубост. Всяка дама би трябвало да носи по един розов конец на китката си.

Оранжев конец – той се предлага за всеки човек. Този жизнеспособен цвят конец притегля шанс на ваша страна и пази хората от заболявания. Смята се, че има целебни сили и може да служи като отбрана от здравословни проблеми или да спомага за по-лекото им превъзмогване.

Жълт конец – най-позитивният цвят би трябвало да се носи за привличане на триумфа и отбрана от зли сили и сила. Може да го видите по ръцете на гадатели, тъй като пречиства насъбраната отрицателна сила. Жълтият конец пази и от заболявания и проблеми със здравето. Няма да сбъркате, в случай че украсите китката си с него.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР