Със сигурност сте чували многодетни майки да се оплакват колко

...
Със сигурност сте чували многодетни майки да се оплакват колко
Коментари Харесай

Вижте как изглежда първата жена, родила осемзнаци

Със сигурност сте чували многодетни майки да се оплакват какъв брой безреден и сложен е животът, като най-често приказваме за 3 или 4 деца. Представете си, в случай че би трябвало да се грижите за 14 деца, освен това без сътрудник. Това е животът на Надя Сюлейман, която се оправя необикновено добре с сложната роля на мама. Всъщност, тя е първата жена, майка на осемзнаци.

Като само дете, Надя постоянно е желала братя и сестри и огромно семейство. За страдание, тя страда от медицински проблеми, които не ѝ разрешават да забременее по натурален път. Решена, Надя икономисва пари за IVF процедури и става майка на шест деца. Но ѝ се желае повече – най-малко още едно.
 Защо хората със строга майка съумяват в живота повече от другите Защо хората със строга майка съумяват в живота повече от другите
Всеки човек има своите разбирания за възпитанието на своето дете. Някои подхождат със суровост, други глезят децата си и така нататък Разбира с...

Решава да опита за финален път, употребявайки всички замразени ембриони. Малко по-късно схваща, че ще има осем деца. Бременността се отразява тежко на тялото ѝ.

Според думите на Надя е почнало да ѝ проличава единствено 9 дни след позитивния тест. В 6-ти месец тя чупи ребро поради размера на корема и би трябвало да бъде в легло още шест седмици. Поради затруднения, бебетата са родени посредством секцио и всички съумяват да оцелеят.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР