Със сигурност ще разпознаете ситуации от вашата връзка Всяка зодия прибягва

...
Със сигурност ще разпознаете ситуации от вашата връзка
Всяка зодия прибягва
Коментари Харесай

Мръсните трикове, които зодиите използват, за да ви задържат

Със сигурност ще разпознаете обстановки от вашата връзка

Всяка зодия прибягва до избрани операции, с цел да притегли вниманието на другите и да ги привърже към себе си. Всички от време на време се преструваме, че реализираме задачата си. И ние, като предписание, даже не мислим за обстоятелството, че можем да нараним някого с нашите мръсни игри.

Ето какви трикове употребява всяка зодия, с цел да ви държи близо.

Овен

 Късметче за вашата зодия Овен
Овните вършат всичко допустимо да прикрият подлото си държание благодарение на занимателни смешки и искрено неуместно държание. Карайки другите да се смеят, те ловко прикриват следите си, създавайки усещането за безобидни овце, които просто се пробват да се забавляват.

Телец

 Късметче за вашата зодия Телец
Заземените Телци постоянно се пробват да бъдат положителни другари и да стоят близо. Преструват се, че ценят връзките, пробват се да управляват страстите си и постоянно поддържат с дума. Всичко това обаче е единствено игра, тъй като действително те единствено търсят благоприятни условия.

 

Близнаци

 Късметче за вашата зодия Близнаци
Близнаците не са привикнали да съблюдават обещания, само че някак съумяват да вдъхнат доверие в себе си и думите си, колкото и празни да са те. В същото време те в никакъв случай не се стремят да останат уединено с някого, с цел да не останат разкрити лъжите им.

Рак

 Късметче за вашата зодия Рак
Раците постоянно употребяват страстите и възприятията на другите хора в своя изгода. Те ще се показват за небогати и нещастни до дъно, с цел да разсънят страдание и да завоюват излишно внимание. С течение на времето хората към тях в действителност стартират да им симпатизират, да се грижат за тях и последователно се привързват.

Лъв

 Късметче за вашата зодия Лъв
Лъвовете основават усещане на великодушни и уважавани хора. Те убеждават сътрудниците какъв брой са значими за тях и какъв брой са скъпи. В същото време, под прикритието на благородството, те постоянно крият потребността от внимание и светлината на прожекторите, които интензивно употребяват в живота си.

Дева

 Късметче за вашата зодия Дева
Девите играят рискови игри. Те употребяват моркова и тоягата като метод за прочувствен опит да схванат дали сътрудникът им в действителност се интересува от тях. В резултат на това другите постоянно не схващат какво тъкмо усещат към тях.

 

Везни

 Късметче за вашата зодия Везни
Докато Везните се пробват да намерят естетика във всяка област от живота си, те също не се двоумят да манипулират другите, с цел да реализиран задачите си. В същото време те крият същинските си планове, изключвайки всяка опция за съмнение.

Скорпион

 Късметче за вашата зодия Скорпион
Скорпионите постоянно се държат мистериозно, крият същинската си същина, като по този метод примамват другите в явен капан. Те основават заблуда за лоялност към сътрудниците си, като ги очароват и се влюбват в тях, което им разрешава да ги манипулират както намерят за добре.

Стрелец

 Късметче за вашата зодия Стрелец
Стрелците не се интересуват от дълготрайни връзки, само че това не им пречи да дават празни обещания, за които незабавно не помнят. Създават усещане на упорити и работливи хора, само че се стараят единствено поради себе си.

 

Козирог

 Късметче за вашата зодия Козирог
Козирозите са необикновено работливи, решителни и амбициозни по природа. За тях работата постоянно е преди всичко. Те постоянно вършат избор в интерес на сътрудник, който е подготвен да ги поддържа във всичко, постоянно го употребява за свои цели.

Водолей

 Късметче за вашата зодия Водолей
На Водолеите им липсва прочувствена разкрепостеност, по тази причина постоянно наподобяват недостъпни. Те не желаят да изпитват болежка, по тази причина отхвърлят всяка връзка. Те несъмнено ще предпочетат конспирация за една вечер пред нещо съществено, само че също по този начин не са срещу да основат илюзията за сантиментална лоялност към колегата, като се преструват, че се интересуват от тази връзка.

Риби

 Късметче за вашата зодия Риби
Рибите не бързат да влизат в каквато и да е сантиментална връзка, защото избират света на своите мечти пред действителността. Те са склонни да ръсят празни обещания, които постоянно употребяват, с цел да основат атмосфера на комфорт и сигурност във връзката си. В същото време обаче не престават да се държат несериозно.

Вижте още⤵️

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР