Със сигурност ще работим заедно с Демократична България - дали

...
Със сигурност ще работим заедно с Демократична България - дали
Коментари Харесай

„Продължаваме Промяната”: Въпрос на тактика е дали коалицията с ДБ да е преди или след изборите

Със сигурност ще работим дружно с " Демократична България " - дали под формата на предизборна или следизборна коалиция, това е въпрос на тактичност. Кой вид ще ни донесе най-хубави резултати за Народното събрание.

Това съобщи Никола Минчев, някогашен началник на 47-ия парламент, при подаването на документите на " Продължаваме промяната " в ЦИК за регистрация за предварителните избори.

По думите му се чака окончателната социология, която ще покаже кой е по-добрият вид за " събирането на повече гласоподаватели ". Минчев изясни, че към момента не е завършила правосъдната регистрация на Политическа партия като партия.

" Подадохме документи за регистрация с ВОЛТ и " Средна европейска класа ", които са сътрудниците ни от предходните избори като мандатоносители. Ако регистрацията ни завърши в околните дни, Политическа партия също ще бъде добавена към тази коалиция ", добави той.

Никола Минчев уточни, че в предишния парламент са работили добре с Българска социалистическа партия и се надява това да продължи и в идващото Народно събрание. " Целим се в този формат да имаме болшинство в бъдещия парламент. Това е нашата поръчка ", уточни някогашният ръководител на Народното събрание.

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР