Със сигурност ролята на Си Джей Паркър донесе световна популярност

...
Със сигурност ролята на Си Джей Паркър донесе световна популярност
Коментари Харесай

Памела Андерсън отново по бански на плажа - slava.bg

Със сигурност ролята на Си Джей Паркър донесе международна известност на Памела Андесрън през 90-те години на предишния век. Сериалът "Спасители на плажа " незабавно я изстреля на върха на славата, трансформирайки я в един от най-големите секссимволи по това време.

Едва ли има мъж, който и до през днешния ден да не може да извика в съзнанието си облика на русокоската, облечена в аления бански костюм, написа Dir.bg.

Всъщност, без значение в какъв брой продукции на дребния и огромния екран взе участие по-късно звездата, тя вечно ще остане запомнена точно с това си преобразяване, което и до момента ѝ носи дивиденти... 30 години след излъчването на пилотния епизод на предаването.

Памела, тичаща по горещия пясък на небесносин бряг - това се оказва в действителност печеливша формула, тествана във времето. На нея залага и тв рекламата на австралийска компания, предоставяща цялостна гама от автомобилни услуги.

На фотосите Андерсън е облечена в прилепващ черен костюм за сърфинг, чийто цип е разкопчан и отворът стига под гърдите ѝ. Актрисата бързо притегли вниманието на няколко папараци, които я снимаха по време на работния развой, състоял се на крайбрежната линия на град Бризбейн.

Кадрите провокираха голям брой позитивни мнения от почитателите ѝ, които са на мнение, че Памела наподобява прелестно. Приятелите ѝ споделят, че откакто това лято се раздели с половинката си - футболиста на Олимпик Марсилия Адил Рами, тя е свалила килограми.

В края на месец юни т.г. актрисата разгласява фотография в формалната си Инстаграм страница, към която написа текст, даващ пояснение на решението ѝ да прекъсне връзката си със спортиста, поради който даже се реалокира в Париж.

"Трудно е да го приема. Последните (повече) от 2 година от живота ми са били голяма неистина. Бях излъгана, че любовта ни е огромна. През отминалите дни се усещам съкрушена от обстоятелството, че той е живял лицемерен живот. Преди се майтапеше със съотборниците си, чиито любовници живеят по-надолу по улицата, наоколо до личните им домове. Той наричаше тези мъже "чудовища ". Но още по-лошо е, че излъга всички ни... Как е допустимо да управлява по едно и също време 2 женски сърца? Сигурна съм, че има и други. Как е допустимо да съм помогнала на толкоз доста хора, само че да не съумях да оказа помощ на самата себе си? ", написа тя тогава.

Памела упрекна 33-годишния Адил, че е поддържал взаимоотношения с някогашната си другарка, от която има две деца, и макар че той отхвърли, тя избра да се раздели с него.

В момента приятелите ѝ настояват, че тя е по-щастлива от всеки път и към този момент е траяла напред с живота си, без да съжалява за каквото и да било.

Снимки: The Sun
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР