Със сигурност не сте знаели тези подробности от живота на

...
Със сигурност не сте знаели тези подробности от живота на
Коментари Харесай

Изнасилиха я на 17, но тя отказа да направи аборт. Роди син, който днес е голяма световна звезда (СНИМКИ)

Със сигурност не сте знаели тези детайлности от живота на една от най-големите музикални звезди в света! Не беше елементарно за майка му, само че тя съумя и през днешния ден се гордее със сина си.

Става дума за  Джъстин Бийбър, който през днешния ден е на 28 години и от тийнейджърска звезда се е трансформирал в потвърден експерт на международната сцена.

Всичко това обаче нямаше да се случи, в случай че майка му Пати Мелет не взима вярното решение на 17-годишна възраст и отказва да направи аборт.

 Джъстин Бийбър майка Пати претърпява полово принуждение и всичките му последици преди бременността. Чувства срам, персонална виновност за всичко, което й се е случило, и даже прави опит да се самоубие.

Това е кулминационната точка на години на страдалчество, приложимост на опиати и алкохолизъм. Пати споделя всичко това в книга, която се трансформира в бестселър на New York Times седем дни след публикуването й. Иска чрез своя опит да помогне на другите.

Насърчавали я да направи аборт, само че това е неприемлива алтернатива за нея. „ Просто знаех, че не мога. Просто знаех, че би трябвало да го задържа. И да дам всичко от себе си. Знаеш ли, не знаех по какъв начин ще го направя, само че просто не можех да се откажа “, споделя майката на Бийбър.

Първият път, когато чула сина си да плаче, споделя тя, това било музика за ушите й. Знае, споделя тя, че в този момент звучи налудничаво, само че той звучеше все едно пее.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР