Със сигурност можем да кажем, че Серхио Рамос се превърна

...
Със сигурност можем да кажем, че Серхио Рамос се превърна
Коментари Харесай

Amazon прави документална поредица за Серхио Рамос

Със сигурност можем да кажем, че Серхио Рамос се трансформира в един от футболистите, които почитателите на Реал Мадрид ще помнят дълго.

Снимат филм за Пол Уокър

Който ще наблюдава най-важните моменти от живота на артиста

До този миг Рамос е печелил съвсем всяка значима купа. Скоро ще може да се похвали и с още нещо. Според Variety, Amazon са поръчали документална поредност за футболиста.

Тя ще се състои от осем епизода с дълготрайност по 30 минути и ще наблюдава ежедневните действия на испанския национал. Премиерата се чака в края на тази година в Amazon Prime.

Публикация, споделена от Sergio Ramos (@sergioramos) на Яну 30, 2019 в 7:07 PST

Документалната поредност има за цел да ни разкрие какво е да си спортна звезда от ранга на Рамос, както и какви са персоналните му ползи.

Към това Серхио Рамос прибавя: " Радвам се, че мога да покажа на футболните почитатели какво е належащо, с цел да бъдеш професионален състезател, отговорността да носиш капитанската лентата на Реал Мадрид, на националния тим и по какъв начин се оправям с това да повеждам естествен персонален живот. "
 Каква договорка подписа Мийк Мил с Amazon
Каква договорка подписа Мийк Мил с Amazon

И какво общо има Джей Зи и компанията му Roc Nation

Това не е първото сходно начинание за Amazon. Те към този момент могат да се похвалят с документалната поредност All or Nothing, която се концентрира върху Манчестър Сити, както за легендата на Ливърпул Стивън Джерард.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР