Със сигурност лидерът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович

...
Със сигурност лидерът в световната ранглиста по тенис Новак Джокович
Коментари Харесай

Белград в очакване на Новак Джокович

Със сигурност водачът в международната класация по тенис Новак Джокович е един от най-следените хора в света сега. След като съдът в Австралия удостовери анулацията на визата на сърбина и го депортира с първия полет към Дубай, той към този момент e на път към дома, към Белград.

Скандалът с Новак очевидно не е лишил от обичта на почитателите му. В обществените мрежи се появи видео, на което се вижда по какъв начин последовател моли тенисиста за фотография. Джокович не отхвърля и след бързо селфи, макар 14-часовото пътешестване от Мелбърн.

"Ройтерс " прибавя още фрагменти: Тенисистът, съпроводен от чиновници на самолетната компания в Дубай, дава билета си и се качва на самолета за Белград.

Без подозрение Джокович ще бъде посрещнат тържествено в сръбската столица. Очаква се самолетът да кацне там към 13:20 ч. българско време.


Снимка: Reuters
Освен, че прекара множеството време през последните 10 дни в Австралия затворен, а по-късно съдът не реши в негова изгода, тенисистът получи възбрана да влиза в страната през идващите 3 години! Той ще би трябвало и да заплати 500 000 $ правосъдни разходи.
Най-големият минус за Джокович обаче е невъзможността да взе участие в Откритото състезание на Австралия. Той се надяваше да завоюва 10-та купа в Мелбърн и 21-ва от Големия шлем, а това да го направи най-великият за всички времена. В момента той, Рафаел Надал и Роджър Федерер имат по 20 трофея.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР