На мафиотските и обявилите се за немафиотски“ политици у нас

...
На мафиотските и обявилите се за немафиотски“ политици у нас
Коментари Харесай

Григор Лилов отново с ексклузивно разкритие!: На мафиотските и обявилите се за „немафиотски“ политици у нас тепърва ще им припарва

На мафиотските и обявилите се за „ немафиотски “ политици у нас занапред следва да им припарва. Така предвещава икономистът и проверяващ публицист Григор Лилов в собствен нов пост във Facebook, информиращ за идването на 14 юни в България на Ричард Нефю, координатор по битка с световната корупция от Съединени американски щати.

SafeNews разгласява поста му без редакторска интервенция:

На 14 юни в България идва Ричард Нефю, координатор по битка с световната корупция, заяви Държавния департамент на Съединени американски щати.
Преди това той ще бъде в Австрия, където ще заседава Групата за инспекция на използването на Конвенцията на Организация на обединените нации против корупцията и ще ръководи взаимна сесия на Работната група за възобновяване на активи и Работната група за интернационално съдействие.
Преди България ще посети и друга страна, известна с корупцията измежду ръководещите я – Словакия.
https://www.state.gov/coordinator-on-global-anti…/
––––-

*** На 29 май в поста „ Предупреждение с жълт картон “ предизвестих, че на проруските, на мафиотските и обявилите се за „ немафиотски “ политици у нас занапред следва да им припарва.

Например следствието на Би-Би-Си за криптокралицата Ружа Игнатова спести това, което аз изнесох преди време в моето следствие за пирамидата: данните за зачеването й като предприемач от Държавна сигурност и съветските спецслужби (онази леярна в Германия, която е първият бизнес на фамилията, е била „ компания на прикритие “ на Държавна сигурност), данните за връзки към най-видни финансисти и банкери у нас и оттова към политиците и няколко олигарси, които са същинските повелители на мафията, а не някой си Таки.
Ако питате мен, това премълчаване не е инцидентно, а намек. Но премълчаното в този момент постоянно може да бъде казано, показано и потвърдено на следващия ден с всички последствия от това.

Григор Лилов още веднъж с извънредно разобличаване!: На мафиотските и обявилите се за „ немафиотски “ политици у нас занапред ще им припарва 09.06.24 17:04 Орбан: Мирът в Украйна зависи от изборите в Европейски Съюз и Съединени американски щати 09.06.24 16:57 Израел сътвори нечувана свирепост! Изтреби 210 души, измежду които деца, с цел да освободи четирима заложници! (СНИМКИ/ВИДЕО) 09.06.24 16:42 Зрелищен грабеж: Банда крадци откраднаха бижута на стойност над 500 хиляди евро от магазин „ Bulgari “  в Рим 09.06.24 16:25 Бомба!: Бащата на Християн Гущеров не желае да го вижда, милиони левове стоят зад разрива сред тях! 09.06.24 16:09

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

От Държавния департамент на Съединени американски щати оповестиха, че пътуването на антикорупционера ще е част от обиколка, която включва Австрия и Словакия, напомня SafeNews.

У нас Нефю се чака да направи лекция по време на проведен от Базелския институт конгрес,. В речта си той ще засегне самодейността „ Мрежа от сини точки “ като рамка за възстановяване на практиките в региона на публичните поръчки.

Предвиждат се също по този начин срещи на Нефю с представители на частния бранш, държавни чиновници и организации на гражданското общество. С тях той ще приказва за ангажирането на частния бранш за подсилване на върховенството на закона.

Обиколката на високопоставения американски служител ще стартира на 10 юни от австрийската столица Виена. Там той ще ръководи 15-ата сесия на Групата за обзор на осъществяването на Конвенцията на Организация на обединените нации против корупцията (UNCAC). Ще управлява и взаимна сесия на Работната група за възобновяване на активи и Работната група за интернационално съдействие.

На 13 юни в Братислава, столица на Словакия, координатор Нефю ще се срещне с държавни чиновници, организации на гражданското общество и представители на частния бранш. Там ще разиска битка с корупцията и ще изследва опциите за по-нататъшно съдействие и взаимоотношение.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР