Със семейство за пример се похвали хубавицата Галена Великова. Която

...
Със семейство за пример се похвали хубавицата Галена Великова. Която
Коментари Харесай

Галена Великова показа съпруга си милионер

Със семейство за образец се похвали хубавицата Галена Великова. Която е жури в танцувалния формат „ Денсинг старс ”. Съдийката, на която усмивката не слиза от лицето показа  брачна половинка си Константинос, както и двете си чаровни дъщери. Великова се изясни в обич на половинката си и го похвали, че е извънредно интелигентен мъж и  е горда, че я поддържа постоянно. Но й единствено като го огледа схваща какво мисли.

Галена Великова се появи в „ Преди обяд ” където сподели цялото си семейство и изясни, че всяка седмица пътува до България с цел да си свърши работата в шоуто. Но в този момент при нея брачният партньор й завел децата с цел да карат ски на курорта Боровец. 

Преди  няколко години Галена Великова срещнала обичания си мъж по една случайност в Гърция. Красавицата от Стара Загора преподавала спортни танци, а Константинос имал желание да открие учебно заведение по танци. Така общият бизнес събрал двамата, а през днешния ден към този момент имат 10 школи по танци, които са фамозни с положителното си име по целия свят.

Великова и Контантинос първо развили бизнеса си, а след това станали родители на двете девойки. Които са родени през 1 година. Голямата Кейси е на 10, а по-малката Зоуи е на 9. Госпожиците  нямат самообладание тази вечер да седнат на първия ред в залата за танци и да гледат българския вид на „ Денснг старс ”. А Великова даде обещание на феновете неправена до в този момент хореография.

Автор:Лупа.бг

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР