Със същата реторика, като преди нахлуването в Украйна Владимир Путин

...
Със същата реторика, като преди нахлуването в Украйна Владимир Путин
Коментари Харесай

Путин твърди, че Русия няма план да напада Европа, както твърдеше и за Украйна

Със същата изразителност, като преди нахлуването в Украйна Владимир Путин разгласи, че няма никакви проекти да атакува Европа.

Преди нахлуването в прилежащата си страна Путин неведнъж наричаше изказванията за готвена атака на западните разузнавания " цялостни нелепости ", " Русия има право да си прави маневра на лична територия " и така нататък

Западните разузнавания познаха с акуратност дейностите му.

Целта на говоренето на Путин преди нападението бе да притъпи сетивата на общественото внимание в Украйна и Западните страни за проектите му за война и те да се окажат неподготвени и сюрпризирани. Така да се усили опцията на Русия за лесна победа.

" Изявленията на Запада за хипотетични проекти на Русия да нападна Европа след Украйна имат за цел да сплашат личните им жители ". Увереност в това изрази президентът на Руската федерация Владимир Путин в границите на среща с военни водачи в Творжок, Тверска област, предава РИА Новости, цитира Българска телеграфна агенция и Днес.бг.

" Това е цялостна нелепост - опцията за офанзива против някои други страни, против Полша, балтийските страни, плашат и чехите. Просто нелепости. Просто различен метод да излъгват жителите си и да източат спомагателни пари от хората, да ги принудят да поемат това задължение на раменете им, това е всичко “, разяснява Путин, представен от Фокус.

По думите му " спътниците на Съединени американски щати се опасяват от огромна, мощна Русия “, макар че терзанията им са напразни. " Нямаме никакви нападателни планове по отношение на тези страни “, акцентира съветският президент.

Русия няма да води война с НАТО, разликата във военните разноски на Москва и тези на страните-членки е огромна, добави още Путин. Той напомни, че през 2022 година Съединени американски щати са похарчили 811 милиарда $ за военни разноски, а Русия - 72 милиарда $.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР