Със 170 гласа за и 30 въздържали се само от

...
Със 170 гласа за и 30 въздържали се само от
Коментари Харесай

Създават в парламента 8-ма временна комисия

Със 170 гласа " за " и 30 " въздържали се " единствено от " Възраждане " - Народното събрание включи като изключителна точка в дневния си ред за през днешния ден основаване на нова Временна комисия - за инспекция на обстоятелства и условия за активността на Глеб Мишин, обвързвана с данни за вероятно реализиране на непозволено даване на българско поданство. Точката беше включена като трета в дневния ред по предложение на ГЕРБ-СДС.

Това ще е осмата подред Временна комисия.

Отхвърлено беше предлагането на " Възраждане " за чуване на премиера Николай Денков и вицепремиера Мария Габриел по отношение на контрактуван трансфер на 18 мигранти по реда на Дъблинския правилник, пристигнали през вчерашния ден в България със аероплан.

Предложението на Българска социалистическа партия за чуване по същата тематика не беше подложено на гласоподаване, защото с изключение на Денков и Габриел, от левицата упорстваха в зала да бъде изслушaн и ръководителят на Комисията по външна политика Бойко Борисов, а това - съгласно болшинството - опонира на правилника.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР