Със 170 000 лв. реконструкират Медицински център 9 в кв.

...
Със 170 000 лв. реконструкират Медицински център 9 в кв.
Коментари Харесай

С 6 млн. лв. ремонтират болници в София

Със 170 000 лева реконструкират Медицински център 9 в кв. Орландовци

Столичният зам.-кмет по опазването на здравето Дончо Барбалов заяви, че дружно с ръководителя на здравната комисия към СОС доктор Веселин Милев организира инспекции на ремонтите, които се правят в някои от общинските лечебни заведения.

В Първа АГ болница „ Св. София “ сега се ремонтира покривът на постройката. Ще бъдат актуализирани още отделението по хирургия на млечната жлеза и родилните зали. В идващите месеци следва да се купят мамограф, ехограф и лапароскопско съоръжение на операционния блок. В неонатологичното поделение на Първа АГ към този момент бяха доставени 10 кревати за новородени в ранния адаптационен интервал.

Цялостно обновяване на покрива и саниране на фасадата се прави и на 11 ДКЦ на ул. „ Цар Симеон “145. Поликлиниката обслужва Зона Б-5 и Зона Б-18 в София и разполага със експерти по 14 посоки, сред които кардиология, педиатрия, УНГ, урология, неврология, хирургия, кожни заболявания и други

Близо 6 млн. лева влага Столична община тази година за ремонт и ново съоръжение в общинските лечебни заведения и диагностично-консултативни центрове.

Днес се организира инспекция в Медицински център 9 в кв. Орландовци, за ремонта на който Столичният общински съвет отпусна 170 000 лева Там към този момент е напълно сменен покривът, осъществено е отводняване на постройката, следва възобновяване и на част от лекарските кабинети.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР