Сървайвърката Меги Дерм, отдадена на бездомните животни, се разменя със

...
Сървайвърката Меги Дерм, отдадена на бездомните животни, се разменя със
Коментари Харесай

Сървайвър в Смени жената по bTV

Сървайвърката Меги Дерм, отдадена на бездомните животни, се разменя със брачна половинка, която не обича домашни любимци, в десети епизод на фамилното риалити

Бившата търсачка на мощни чувства Миглена Дерменджиева, която през днешния ден се изживява като спасителка на бездомни кучета и деца без наставнически грижи, е героиня в следващия епизод на обществения опит Смени дамата, който ще се излъчи в сряда, 2 май, от 21 ч. по bTV.

Нейните житейски правила ще бъдат оспорени от 30-годишната Лилия – упорит експерт и темпераментна брачна половинка от Плевен, с която сървайвърката ще замени дома и всекидневието си за една седмица.

Меги Дерм, както е по-известна Миглена, става известна в началото с присъединяване си в рисковото риалити шоу на bTV Survivor, а по-късно и с пикантното си минало на притежател на стриптийз бар, дискотека и сладкарница на остров Зюлт в Северно море.

Всичко това Меги е оставила в предишното си и през днешния ден натрупа имидж на Майка Тереза в родния Ямбол, напълно отдадена на благородни дела – деятел за правата на децата в риск и без наставнически грижи и спасителка на ранени животни.

Колоритната ямболийка е приемна майка на две деца, живее в къща с 19 кучета и 6 котки, на които отделя голямо внимание и обич. Справя се с помощта осиновения си и към този момент пораснал наследник Боби и майка си Генка.

Лили и Ивайло Трифонови са класическо семейство, чийто живот има потребност да излезе от рутината на всекидневието. Живеят в Плевен, дружно са от 9 години, а охладнелите си усеща компенсират с внимание към синовете си Иво и Ники.

Лили е извънредно амбициозна и в никакъв случай не е удовлетворена от постигнатото – работи динамична специалност на медицински представител, учи логика на психиката, гледа децата и дома, и не си оставя никакво персонално свободно време.

Трифонови не обичат животни и са изрично срещу развъждането на домашни любимци в апартамент.

Социалният опит Смени дамата ще извади двете съпруги от зоната им на комфорт, само че конфликтът на радикално противоположните им житейски философии ще докара едната до крайни дейности и страсти.

Меги за първи път ще заживее със брачен партньор и лични деца в дом без животни. А Лили, която цялостен живот е била съперник на концепцията хората да разделят едно жилище с четириноги, ще попадне в дом с 25 кучета и котки, две от които спят на легло до нейното.

Бройката и правата на домашните любимци в „ новия” й дом ще докарат плевенчанката до ръба на търпимостта и още от първия ден тя ще обтегне връзките си с „ новото” семейство. Лили ще дефинира дома им като „ къщата на ужасите “, и ще разгласи протест – ще гладува, ще спи в коридора и ще отхвърля да прави ежедневните си отговорности.

С въвеждането на новите правила нещата освен, че няма да се трансформират, само че и спора в Ямбол ще ескалира. В същото време, Ивайло ще упражни пасивна опозиция против разпоредбите на Меги.

Дали Лили ще успее да издържи до края на размяната, или ще извърши опасността си да напусне прибързано шоуто и за какво Ивайло отхвърля да излезе с Меги Дерм на ресторант, феновете на bTV ще схванат в сряда, 2 май, от 21.00 ч.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР