Сърцето на Григор Димитров е заето! Българският тенисист, който завърши

...
Сърцето на Григор Димитров е заето! Българският тенисист, който завърши
Коментари Харесай

Григор Димитров и любовта, която му дава крила

Сърцето на Григор Димитров е заето! Българският тенисист, който приключи 2020 година като номер 19 в света, употребява обществените мрежи, с цел да разгласява фотография с Лолита Османова.

На фрагмента двамата са прегърнати, а от фотосите преди този момент излиза наяве, че прекарват дружно свободното си време на брега на френското езеро Анси.

Снимка: Instagram

Всъщност Лола - дъщерята на съветския олигарх с бизнес в областта на енергетиката Елдар Османов, се появи към Димитров преди месец. Тя заемаше място в неговата ложа по време на мачовете му от последния шампионат за сезона, в който той взе присъединяване - конкуренцията във Виена.

Лола е на 25 години, живее в Монако, където и българинът, и е упражнявала тенис в детските си години. Контузия обаче я кара да спре да преследва професионални върхове. Вместо това стартира да се занимава с мода и издаване на списание за първокласни артикули.
Вижте тази обява в Instagram.

Красавицата има един брак зад тила си - със сина на различен милиардер Алберт Авдолян (собственик на телекомуникационна компания) - Гаспар.

Личният живот на Григор Димитров постоянно е предизвиквал неспокойствие. Тенисистът не е от тези, които шумно обявяват своите връзки с дамите. Въпреки това е един от най-харесваните в международен мащаб всред своите сътрудници и постоянно е апетитен за секс знак.
Вижте тази обява в Instagram.

Лолита е третата жена, с която Григор обявява сантиментална връзка, откогато е добре прочут за медиите.

От началото на 2016 до началото на 2019 година той не криеше, че получава поддръжка от една от най-известните певици - Никол Шерцингер.

Изкусителната брюнетка, станала известна около групата " Пусикет Долс ", е с цели 13 години по-възрастна от Димитров. Двамата демонстрираха непосредственост, до момента в който папараците снимаха в Лондон, Париж, Лос Анджелис и Бризбейн.



Шерцингер даже дойде в София през 2017 година, когато обичаният ѝ победи с купата от шампионата в българската столица. Тогава Никол.

Всъщност Никол, която дружно с " Пусикет Долс " има номинация за влиятелната премия Грами през 2006 година, беше до българина в най-успешната година в кариерата му досега. През 2017 година Димитров съумя да завоюва купата от финалния шампионат на АТР в Лондон и да се изкачи до номер 3 в международната класация. Никол посрещна новината за триумфа по време на концерт и честити на своя обичан от сцената.

Снимка: Instagram

Причината за раздялата сред двамата е натовареният им график. През 2016 година, малко откакто оповестиха, че са дружно, таблоидите осведомиха, че Григор и Никол мъчно намират време един за различен. Певицата даже се оплака, че с месеци не вижда своя обичан.

Констатация за завършек на връзката им се смята обява на девойка Шерцингер в обществените мрежи. " Обичах те в най-тъмните ти моменти ", написа тя през септември 2019 година

Снимка: EPA

Преди да се впусне в случка с певицата, Димитров беше част от тенис двойка за образец. Неотлъчно до него беше Мария Шарапова - носителка на 5 трофеи от Големия шлем и някогашна номер 1 в света. Отношенията им продължиха от септември 2012 година до лятото на 2015 година

Димитров е този, който взима самодейността за започване на връзка с една от най-хубавите тенисистки в света тогава. Той се свързва с Мария чрез нейния сътрудник. Голямата тенис звезда не вижда вероятност в сходни връзки, само че българинът съумява да я убеди и да я накара да се влюби.



Първата им обща поява е на шампионата в Мадрид през 2013 година Двамата се засичат най-често по тенис съревнования. Самата Шарапова избира всички интимни детайлности от живота ѝ да бъдат скрити, а българинът почита това.

Раздялата настава през 2015 година, а повода е в желанието на двамата да се концентрират върху своите кариери. Въпреки това българинът няколко пъти загатва, че му е било много мъчно да приключи сантименталната си връзка с Маша.

На Димитров постоянно са преписвани и връзки с друга негова колежка - Серина Уилямс. Тя също е някогашна номер 1 и носителка на 23 трофеи от Големия шлем.



И през днешния ден двамата показват другарски връзки, само че в никакъв случай не са потвърждавали, че са имали сантиментални такива.

Мълвата гласи, че Димитров е една от аргументите за обтегнатите връзки сред Уилямс и Шарапова във времето, когато двете си оспорваха трона в женския тенис. Според разнообразни информации, българинът и американката са се срещали за малко през 2012 година

Снимка: Twitter
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР