Сърцето му е по-силно от всякога, формата му е допълнително

...
Сърцето му е по-силно от всякога, формата му е допълнително
Коментари Харесай

Силен финал за Aston Martin V12 Vantage - видео

Сърцето му е по-силно от всеки път, формата му е в допълнение усъвършенствана и дефинирана по по-спортен метод. След 15 години Aston Martin Vantage е към своя край. Големият край е в лимитираната серия от 333 V12 спортни коли.

Без да се вижда правоприемник, V12 Vantage с право може да бъде разказан като най-бързият, най-живият и най-динамично зрял V12 Vantage за всички времена. В числа – 5,2-литровият, 60-градусов V12 обезпечава 700 к.с. при 6500/мин и въртящ миг от 753 Нм сред 1800 и 6000/мин.

Според британците това значи доста мощ при ниски и междинни обороти, и голям пик към алената зона на оборотомера. Ускорява се от 0 до 100 км/ч за 3,5 секунди и има оптималната скорост от 322 км/ч.



Шефът на Aston Martin Тобиас Моерс вижда окончателния V12 Vantage като "почит към неговите прародители ". Той също по този начин демонстрира главната роля, която динамичността на шофиране играе в Aston Martin през днешния ден. Моерс: "Спираме, когато е най-красиво - това вършим с V12 Vantage. "



Сега става извънредно вълнуващо за всички заинтригувани страни. В последна сметка, на процедура всички коли към този момент бяха продадени, още когато колата беше оповестена. Сега нещата ще тръгнат доста бързо - производството на V12 Vantage ще стартира през първото тримесечие на 2022 година, като първите доставки са планувани за второто тримесечие на 2022 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР