„Сърцето ме боли. Загубих един от най-удивителните хора, които някога

...
„Сърцето ме боли. Загубих един от най-удивителните хора, които някога
Коментари Харесай

Гаджето на Мак Милър: Ще пазя спомена за теб

„ Сърцето ме боли. Загубих един от най-удивителните хора, които в миналото съм имала в живота ми. Малкъм Маккормик, бих дала всичко, с цел да си те върна. Нашите мемоари в никакъв случай няма да бъдат изтрити “. Това написа приятелката на рапъра Мак Милър, който преди броени дни бе открит мъртъв след приложимост на свръхдоза.

Жената, която изпълнителят пазеше в загадка, показа в Instagram по какъв начин се усеща от загубата му.

22-годишната Джулия Кели показа една от последните ѝ фотоси с Майкъл. На нея се вижда по какъв начин двамата се държат за ръце.

Младото момиче, което е съкрушено след гибелта на рапъра, споделя, че любовта сред тях е била доста мощна. По думите ѝ Мак имал нежна душа и я карал да се усеща специфична.

„ Ще ми липсват сладките ти целувки. Бих дала всичко, с цел да приказвам с теб за финален път и да изразя любовта си. Обичам те вечно, Малкълм “, написа още тя в обществената мрежа.

Припомняме, че Малкъм Маккормик, прочут още с името Мак Милър, умря на 26-годишна възраст. Бившият на Ариана Гранде говореше намерено пред медиите, че взима опиати. След като научиха за трагичната новина, доста от почитателите на рапъра упрекнаха певицата за гибелта му.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР