Сърцераздирателните снимки показват как собственик бута кучето си в количка

...
Сърцераздирателните снимки показват как собственик бута кучето си в количка
Коментари Харесай

Мъж избута на количка болното си куче до любимото му място за последно

Сърцераздирателните фотоси демонстрират по какъв начин притежател бута кучето си в количка към обичаната планина за „последно приключение“ дружно.

57-годишният Карлос Фреско искаше да заведе своя домакински любим за последна разходка в Уелс след 18 месеца битка с левкемия.
външна реклама
Чарлз пътува на 180 благи от Лондон, с цел да остане с другар в Брекон Бийкънс, където той и Монти преди този момент са изследвали планините.

Чарлз сподели, че домашният му любим „ обича хълмовете “, тъй че трябваше да го заведе за последно.

Той изяснява: „ Попаднах на ръждясала остаряла количка, която взех решение да почистя от прахуляк и масло.“

„ На идващия ден сложих Монти върху купчина одеяла и започнах да го блъскам до върха.



„ Хареса му и реакциите на другите бяха невероятни. Всички се редуваха да оказват помощ да бутат количката. На Монти в действителност му беше прелестно, тъй като обичаше хората и да го глезят.

„ Бях изумен от добротата, която ни демонстрираха изцяло непознати. Те отделиха от времето си, с цел да ни оказват помощ да стигнем до върха.“



„ Знаех, че Монти умира, тъй като ракът му се беше възвърнал. Той беше диагностициран преди 18 месеца и се повлия доста добре от химиотерапията. Но за жалост левкемията се върна преди осем седмици и отслабна доста бързо“, сподели Карлос.



„Ние сме се катерили по скалите в цялата страна. Монти е изкачил и трите върха с мен и постоянно е бил подготвен за премеждие.“

Чарлз също благодари на своите сътрудници туристи за поддръжката им по време на прочувственото му пътешестване до един от най-високите върхове на Обединеното кралство малко преди гибелта на Монти.

„ Въпреки че беше слаб, той оцени цялото внимание, което получи от толкоз доста доброжелатели. Жителите на хълмовете бяха доста благи и също натъжени от утежняването на положението му.



Много непознати даже пророниха сълзи, тъй като всички обичаме доста нашите дребни четириноги другари.

„ Искам да благодаря на всички за вашата поддръжка, поощрение и откровен интерес към Монти.

„ Нашите кучета в никакъв случай не ни съдят, те постоянно те чакат с неспокойствие и ти носят разтуха, когато нещата не вървят.“

Мъжът сподели, че Монти е умрял предишния месец.

Монти „ устоя до сутринта след Деня на бащата “, добави Карлос.
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР