Сари: От Азар зависи дали ще остане на ,,Стамфорд Бридж“Белгийският

...
Сари: От Азар зависи дали ще остане на ,,Стамфорд Бридж“Белгийският
Коментари Харесай

Сари: От Азар зависи дали ще остане на ,,Стамфорд Бридж“

Сари: От Азар зависи дали ще остане на,,Стамфорд Бридж “
Белгийският плеймейкър на Челси Еден Азар би трябвало да реши дефинитивно дали желае да остане на,,Стамфорд Бридж “. Това съобщи мениджърът на,,сините “ Маурицио Сари. Според слуховете, в случай че полузащитникът обвърже бъдещето си с лондонския клуб в дълготраен проект, той ще получава по 350 000 паунда на седмица, което ще го направи най-скъпоплатеният състезател на отбора. В момента френският национал Н‘Голо Канте взима най-голямо седмично финансово заплащане -290 000 паунда, откакто преподписа до 2023 година.

27-годишният Азар, чийто сегашен контракт изтича през юни 2020, бе свързван с трансфер в Реал Мадрид след превъзходното му показване с екипа на Белгия на Световното състезание в Русия, където,,червените дяволи “ приключиха на трето място. Халфът, който се причисли към Челси от Лил през 2012, приказва неотдавна за алтернативата по отношение на това дали желае да продължи кариерата си в клуба или да премине в различен.

,,Клубът е подготвен да подпише нов контракт, само че от Азар зависи дали ще остане на,,Стамфорд Бридж “, съобщи Сари.,,Искам Еден да продължи да играе тук, само че го желая, в случай че и той го желае “, акцентира италианският експерт. Рискът, който Челси поема, е да не се доближи до съглашение сред управление и състезател до идващото лято. В подобен случай Азар може да си тръгне от клуба със свободен трансфер след края на сезон 2019-20.,,Знам, че има диалози сред клуба и мениджъра на Еден всяка седмица, по тази причина в случай че има нова информация по случая, аз ще схвана незабавно “, добави някогашният треньор на Наполи.

Във вторник Сесар Аспиликуета подписа нов четиригодишен контракт със,,сините “. Освен с Азар, Сари желае да преподпише и със Сеск Фабрегас и Давид Луис, чието дълготрайно бъдеще на,,Стамфорд Бридж “ към момента не е обезпечено. Техните договори изтичат в края на този сезон, а договарянията за нови са в застой. Челси гостуват на Уулвърхемптън в сряда вечер в среща от междинния 15-и кръг в британската Висша лига. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР