Сърджан Джокович, бащата на , коментира проблемите на сина си,

...
Сърджан Джокович, бащата на , коментира проблемите на сина си,
Коментари Харесай

Бащата на Джокович: Светът на богатите няма да позволи на Новак да играе тенис

Сърджан Джокович, бащата на , разяснява проблемите на сина си, който е възпрепятстван от присъединяване на Откритото състезание на Австралия. Заради отнета виза по отношение на декларацията за имунизация сърбинът е застрашен от депортиране от страната и надлежно безучастие в първия Голям шлем за 2022 година.
" Синът ми е в австралийски плен. Той стана знак и водач на свободния глас, света на бедните и потиснати страни и нации. Новак потвърди, че даже в една дребна, само че героична страна - Сърбия, може да се появи най-хубавият тенисист и състезател в историята. Могат да го държат затворен, само че истината, като водата, постоянно ще откри път. Новак е Спартак на новия свят, който не понася несправедливостта, колониализма и лицемерието. Той се бори за тъждество на всички хора на планетата, без значение от цвета на кожата, вярата и това какви пари имат ", стартира Джокович-старши, представен от " ISport ".
" Мога да предположа, че светът на богатите няма да разреши на Новак да играе тенис, само че тогава ще се разкрие същинското им лице и битката ще стане още по-сериозна. Алчните и арогантни представители на международната олигархия ще бъдат от едната страна, а от другата ще бъде свбодният и горделив свят, който към момента има вяра в справедливостта, истината, честната игра и фантазиите на своите деца ", добави сърбинът.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР