Сърдити немлади патреоти повтарят ли повтарят, че сме фронтова линия

...
Сърдити немлади патреоти повтарят ли повтарят, че сме фронтова линия
Коментари Харесай

Ауу, от глад умирам, ауу, - вие зомби-кандидатът за власт от екрана

Сърдити немлади патреоти повтарят ли повтарят, че сме фронтова линия на НАТО с Русия. Искат да напуснем НАТО и Европейски Съюз и да отидем в Съветския съюз. Само че Съюз на съветските социалистически републики от дълго време се е разпаднал и даже Киргизтан и Таджикистан не желаят да се връща…

Друг един, с костюм и вратовръзка на дядо ми от годежа, гледа в камерата без да мига и твърди, че той и партията му едикояси измислили неповторим модел за развиване на човечеството. Иска да го приложи първо тук, след това и другаде – в случай че оцелеем, де.

Ня този декор по-нормално звучеше известието, че севернокорейският водач Ким Чен Ун е измършавял с десетина кг, само че не от болест. Чувствал се прелестно и съгласно лекарите перисталтиката му работи добре и флатуленцията му (по народному пърденето) също. Ликуй, народе!

Не знам по какъв начин е с флатуленцията Бойко Борисов, само че откъдето мине… се усеща на километри. Изглежда цялата агитация на ГЕРБ и техния фаворит за кандидат-президент Герджиков разчита на изпускането на газове...

Но да ви върна към екземплярите от малкия екран. Вият като оня вълк от песента на Мими Иваново и Развигор Попов, който налита да изяде седемте козлета. Всички тези психопати, идиоти, зомбита, дебили, наполеончета, сталинчетат и хитлерчета, псевдоучени, „ специалисти “ по всичко, „ спасители “ на нацията и канибали желаят да ни изпапкат и да си живеят щастливо и богато в парламент, министерства и други мазни места. А са с забележими психологични и умствени разстройства. Крайно време е претендентите за политици и постове да минават най-малко през психометрични проби. И през полиграф. Тези хора имат потребност от лекуване и в случай че сме отговорно общество би трябвало да настояваме да бъдат лекувани, а не да напират да ни ръководят. Не може всеки вманиачен с номера си да търчи в медиите и да ни замеря с болните си умотворения. Клиничните разстройства в познавателната дарба, регулирането на страстите или държанието са явни. Те може и да не го схващат, тъй като това е болестно положение, по тази причина би трябвало да има защитни ограничения за възпирането им.

Този церемониал на заболели и по своему нещастни същества, решили да преодолеят комплексите си посредством политиката, е унищожителен освен като словесно и психическо влияние, той е проваляне и в естетическо отношение. Гледката от време на време е стресираща. Безпокоим се от следствията на дистационното образование на учениците, само че не реагираме на идиотските и нерядко рисковите и зли послания на претендентите за Народното събрание върху същата публика.

Това чудовищно упражнение върху нацията, като че ли от арсенала на доктор Менгеле, би трябвало да бъде спряно.

В България има над 100 партии!

В Съединени американски щати, Германия, Франция, Полша, Англия, Испания, Италия и други те са в пъти по-малко.

Тази партияна дисхармония е сравнима само с музея Кунсткамера в Санкт Петербург, където се съхраняват към 2 млн експоната на животни, хора и инсекти с всевъзможни естествени аномалии: чудовища, уроди, деца с три глави, жена с пишка, човек с половин глава, същества без мозък… Събирани са от целия свят, а единствено ние с какъв брой можем да допълним сбирката, бедна им е фантазията. Не желая да съм недодялан, само че облъчването в последните дни става все по-ужасно.

Разберете, душeвността, генетиката и химията на тези хора се отличават от на здравите и естествени люде. Докарахме се, както споделя една другарка, да се срамим поради някакви примитиви с упоритости. Ай стига.

Емил Азар

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР