Сърдечност и отдаденост, страст и сигурност, симпатия и чувственост... Възможностите

...
Сърдечност и отдаденост, страст и сигурност, симпатия и чувственост... Възможностите
Коментари Харесай

Защо мъжът и жената обичат различно и кой изневерява повече?

Сърдечност и отдаденост, пристрастеност и сигурност, благосклонност и страст... Възможностите за интерпретация на тези думи са безчет. Но за какво мъжът и дамата обичат по друг метод и постоянно приказват на разнообразни езици?

Мъжете имат по-ограничена система за избор на своята половинка , твърди специалист по междуполови връзки. Повечето представители на мощния пол си задават първо въпросите: " Привлекателна ли е? " и " Мила ли е към мен? " . Т.е. те не се пробват да схванат дали връзката ще просъществува, а по-скоро дали се харесват на дамата.

И тъкмо по тази причина постоянно мъжете се влюбват до уши още първоначално - съгласно едно изследване 65% от тях изговарят вълшебните думи " Обичам те " още след няколко седмици, до момента в който единствено 45% от дамите са подготвени да формулират изречението толкоз рано. Дамите избират първо да опознаят по-добре колегата си и се вслушват повече в разсъдъка си.

Когато става дума за спорове,  мъжете са познати като фенове на горещите диспути и тежките борби с съперниците, само че не и вкъщи. Там те заобикалят всяка допустима свада. В любовните връзки мъжете са тези, които предотвратяват споровете. В 90% от случаите дамите подпалват искрите на абсурда . Обяснението на специалистите: за мъжете любовната връзка е много-по значима, в сравнение с за дамите. За представителите на мощния пол тя съставлява опора, тя е основата, върху която градят професионалните си триумфи.

Кой изневерява повече?

Според редица изследвания и двата пола са способни на изневери - единствено че при мъжете всичко се върти към секса, а при дамите - към близостта с колегата. Експертите обаче са на мнение, че и дамите, и мъжете търсят едно и също - по-голяма прочувствена непосредственост , в сравнение с в брака. Все отново има една разлика - в множеството случаи мъжете са тези, които се насочат към извънбрачни завоевания, когато имат потребност да издигнат самочувствието си. При дамите желанието за доказване не дава мотив за невярност.-->

Кой е по-силният при разлъка?

Жените се оправят по-добре със самотата, в сравнение с мъжете. Това изяснява обстоятелството, че дамите са тези, които най-често поставят завършек на любовните връзки. Затова пък мъжете са подготвени да се обвържат още веднъж по-бързо, в сравнение с дамите. Дамите се впускат в нова връзка едвам година след раздялата.

Жените не приказват повече от мъжете

Броят на изговорените думи при дамите и мъжете е съвсем идентичен. Съдържанието им обаче е напълно друго. Докато мъжете оферират съответна информация, дамите клонят към детайлите. Нежните половинки въпреки всичко имат малко преимущество - те не срещат компликации да приказват намерено за възприятията си и знаят доста добре, че сходни диалози съкратяват дистанцията сред сътрудниците.



Кой е по-свободолюбив?

Жените желали непосредственост, мъжете пък независимост. Вярно ли е това? Оказва се, че в днешно време точно дамите са тези, които търсят повече независмост. Някои дами даже напълно целеустремено се обвързват с мъж, живеещ в отдалечен град или даже в друга страна.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР