Сърдечно-съдовите проблеми погубват повече хора от всички други причини*** за

...
Сърдечно-съдовите проблеми погубват повече хора от всички други причини*** за
Коментари Харесай

Крути мерки срещу разбитата сърдечна система


Сърдечно-съдовите проблеми погубват повече хора от всички други причини*** за летален излаз взети дружно.

 

„ Обезопасяват “ придвижването на кръвта

Едва ли някой си дава сметка, че живеем на ръба – сърдечната ни система може да ни съобщи всеки миг, когато безшумно и последователно от ден на ден отслабва от заболявания, обездвижване и какво ли не.

Кога ще сме в сигурност?

Никой към този момент не има вяра на ограничения от рода на „ движи се повече “, „ яж здравословно “ и прочие Сърцето не е просто мускул, а „ товарно магаре “. Болестите на съвремието го скапват дотам, че е мъчно да сме сигурни до по кое време ще издържим. Какво ни остава?

Единственият метод е да вземем крути ограничения и да решим казуса с деяние. Да се отървем от насъбрания холестерол и да се почистим от отровите е сериозно значимо. Ако посегнем към „ химията “ – неприятно. Ако се оставим на произвола – неприятно. Ето за какво единственият инструмент, с който да спасим кръвоносната ни система, без да я отежняваме още повече, остава естественият източник на омега-3. Оказва се, че има извънредно чист и мощен подобен артикул у нас, десетки пъти по-ефективен от известното рибено масло – по този начин нареченият Visilife (Висилайф). Ето кои са нужните ограничения, които с негова помощ се подхващат в опит да спасим разрушената сърдечна система:

Мярка 1: Чистка на „ затлачванията “

Там, където нещо тече, постоянно се запушва. Знаем го от опит – малко ли канали сме отпушвали? За кръвоносните ни съдове това обаче е съдбовно. Виновникът за това най-често е общоизвестният холестерол. Именно с него се заема Visilife. Силата му да „ отпушва “ и да отстранява „ неприятния “ холестерол се дължи на съществуването на скъпи за организма мастни киселини. Резултатът е още по-бърз, освен това с по-малки дози, заради различен огромен плюс на Visilife - цялостното подобие сред съдържащите се в него фосфолипиди и тези в човешкото тяло. Това му обезпечава 50% по-добро асимилиране. Дори единствено за три месеца банкет повлиява добре липидния ни профил, а одобряван постоянно, контролира холестерола дълготрайно и надеждно, което разрешава на кръвта да тече свободно, без заплаха от запушвания.*

Мярка 2: Удължаване живота на клетките

Клетките в тялото ни са програмирани да умрат. Но умират още по-бързо, когато не им доставяме тъй наречените антиоксиданти. Тук Visilife прави нещо феноменално: съпоставен с рибеното масло, той е десетки пъти по-мощен, а най-популярният антиоксидант, Витамин С, не може да се опре на дребния му пръст: по лабораторни калкулации Visilife е над 2000 пъти по-ефективен от него.

За сърдечната система това е същинско избавление. По този метод кръвта може да се освободи от насъбраните токсини. Укрепенитеклетки пък дават издръжливост и тонус на органите, а това към този момент го усещаме непосредствено – ставаме доста по-издръжливи и витални.

Мярка 3: Всички в строя

Ценността на Visilife се крие в неговата мощ да въздейства освен стремително и дейно, само че и изцяло. С негова помощ в строя влиза холестеролът, само че изгодите са още повече. Нормализирането на кръвното налягане също е цел на Visilife. Това разрешава на кръвоносните съдове да укрепнат и да не страдат от внезапни промени в кръвотока.

Мозъкът и очите също черпят сили от Visilife – паметта и концентрацията се усъвършенстват, а зрението се изостря, с помощта на това, че над 90% от мазнините в тези наши органи са идентични на маслото Visilife.

Ползите не стопират до тук. Повлиява се и придвижването ни – активизират се оздравителни процеси за износените ни стави.** Поради антиоксидантната си мощ, Visilife взе участие интензивно и в имунната активност. Повишавайки естествените ни защитни сили, той се предлага както на хора, които желаят да са сигурни в здравето си, по този начин и на тези в по-сериозен риск.



Можете да откриете Visilife в най-близката аптека до вас.



 

*Bunea, Ruxandra, Khassan El Farrah, Luisa Deutsch. Evaluation of the effects of Krill oil on the clinical course of hyperlipidemia // Alternative medicine review: a journal of clinical therapeutic, 2004; 9(4), 420–428.

**Deutsch, Luisa. Evaluation of the Effect of Krill Oil on Chronic Inflammation and Arthritic Symptoms // Journal of the American College of Nutrition, 2007; 26(1), 39–48.

***National Geographic, Our World In Data, Earth.com, The Guardian, BBC, crocBITE, BAAA

 

Източник:

 

*публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР