Сърдечни заболявания За по-здраво сърце, направете паста от мед и канела.

...
Сърдечни заболявания
За по-здраво сърце, направете паста от мед и канела.
Коментари Харесай

Всеки Трябва Да Знае Това! Ето Какво Се Случва, Ако Ядете Мед И Канела Всеки Ден

Сърдечни болести
За по-здраво сърце, направете паста от мед и канела. Яжте пастата върху самун (вместо мармалад) за закуска всяка заран. Това ще докара до понижаване на равнището на холестерола в артериите, по този метод се предотвратява вероятен инфаркт.

Артрит
Хроничният артрит може да бъде оздравял с микс от две супени лъжици мед и една супена лъжица канела в чаша с гореща вода. Пийте всяка заран и вечер. Ако консумирате постоянно тази композиция, тя даже може да помогне против рака.

Инфекции на жлъчния мехур
За да се отървете от бактериите в жлъчния мехур, смесете две супени лъжици канела и една супена лъжица мед в чаша хладкавода. Пийте всеки ден.

Холестерол
Ако постоянно пиете микс от две супени лъжици мед и три супени лъжици канела в огромна чаша чай, равнището на холестерола ще намалее с 10% единствено за 2 часа.

Настинка
В случай, че сте повалени от простуда, приемайте по 1 супена лъжица мед с ¼ супена лъжица канела, три следващи дни. Това ще излекува вашата настинка, хронична кашлица и проблеми със синусите.

Стомашни болки
Ако приемате мед с канела постоянно, освен ще елиминирате стомашните болки, само че също може да излекувате стомашните си язви.

Имунна система
Редовната консумация на мед и канела на прахуляк също по този начин усъвършенства имунитета ви и пази организма от бактерии и вируси.

Грип
Медът съдържа натурални съставки, които унищожават вирусите и защищават от грип.

Загуба на тегло
Загубата на тегло може да бъде подтиквана посредством консумирането на чаша преварена вода с мед и канела на празен корем всяка заран.

Ако желаете да запазите свежия си мирис през целия ден, изплакнете устата си със примес от гореща вода, една супена лъжица мед иканела./

Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР