Сърдечни признания направи Анелия в интервю за предаването „Преди обед”

...
Сърдечни признания направи Анелия в интервю за предаването „Преди обед”
Коментари Харесай

Влюбената Анелия изля душата си - slava.bg

Сърдечни самопризнания направи Анелия в изявление за предаването „ Преди обед” по Би Ти Ви, въпреки че всеобщо се разяснява повече изрече й. Може би по-интересното е, че хитовата пайнерка се впусна в разсъждения и откровения за житейския си път и персонален живот, макар че мотивът бе присъединяване й във втория концерт „ Помогни от вкъщи”, с който бяха събрани дарения в поддръжка на БЧК против ковид.

„ Душата ми имаше потребност да остана сама със себе си. Това е самата истина”, призна Анелия по какъв начин е прекарала карантината в първокласната си къщата в покрайнините на столицата. Певицата даже си припомнила по какъв начин преди време имала интервали в кариерата, в който от изтощеност, си казвала: „ Имам потребност да лежа и да дремя 2-3 месеца. Ей по този начин, нищо да не правя”. Това и направила в карантината. „ В този интервал не е прочетох нито една книга”, споделя тя. Преди четяла в дребните часове на нощта, след участия. „ Сигурно хората си мислят: „ Какво става с тази жена?”. Но в този момент имах потребност да лежа, да дремя, да си почивам, само че сякаш към този момент след два месеца е време да се събудя, тъй като на мен призванието ми е да пея. Това е истината”, откровена е Анелия.

Тя прекарала карантината с майка си и щерка си Ивон, която е от брака й с Коко Динев. Излизала единствено, с цел да пазари. Чистела сама дома си, защото дамата, която й пособия у дома, вуйна Ванче, не можела да идва. Анелия почнала да готви, което от дълго време не е правила. Научила се и да прави самун. „ Това не може да продължи дълго. Каквото и да си приказваме, не мога да заставам на едно място”, усмихва се Анелия. За този интервал фолкпевицата осъзнала, че материалните неща са хубави, само че най-важно е да има с кого да споделиш живота си, хубавия дом, прелестния басейн, диалозите на чаша чай. „ Това е истината. В последна сметка всичко друго, което го имаме, в този момент сега не можем да го използваме. Не се върша на светица, че не одобрявам лукса и това, което съм постигнала, и държа да подчертая: „ Много е значимо човек да съумява, само че е значимо по какъв начин успява”. Аз съм съумяла с гласа си, с труда си, с почтен труд. За това е хубаво да се веселя на всичкото това нещо, само че освен материалните неща са важни”, разсъждава Анелия и добавя, че в карантината осъзнала какъв брой значими са човешките връзки, да помагаш, да си сърдечен.

Певицата, която на 1 юли ще чества 38 години, акцентира, че пробивът й в музикалния отрасъл се случил с лекост. Според нея човек би трябвало да прави това, което обича, с цел да сбъдне фантазиите си. „ Всеки си има предопределение. Аз съм се родила с гений и считам, че Господ, като ми е дал глас, той би трябвало да стига до хората”, споделя изпълнителката.

Певицата, която е израснал в Стара Загора, започва кариерата си в „ Пайнер” преди 17 години. Всичко се трансформира с времето, само че Анелия счита, че тези, които вършат качествени планове, ще се задържат. Самата тя в никакъв случай не е „ напъвала нещата в живота си”. Просто й се случвали, защото това е бил нейният път. Занимава се с музика от трети клас. Завършила е музикално учебно заведение, а в детството си по-често е ходела на уроци по пеене и свирене на гъдулка, в сравнение с е играела с връстниците си. „ Правя това, което мога. Ако питате, в другите предмети преди 7 клас не бях отличничка. Категорично и не се срамя да го кажа, тъй като това не беше моята мощ. Това, което можех и го правех добре, съумях естествено... Всичко е мозък. Аз си последвам фантазиите и нещата са ми се случвали с лекота”, изяснява Анелия.

Пайнерката през днешния ден е на мнение, че би трябвало да си добър човек, да живееш почтено, с цел да се радваш на благополучие. Имало естествени, неписани закони, които следваш ли ги, нещата ти вървят в живота и „ Господ ще ти даде”. „ На мен ми се е случвало да излизам от правия път. И в никакъв случай не съм видяла хубаво от това”, признава тя. Анелия не показа детайлности, защото това били персонални неща, само че акцентира, че „ не са крайни излизания”. Просто в живота имало трудности, а и никой не бил идеален. „ Никога не съм видяла хубаво от това”, споделя Анелия за „ излизането от правия път”. Певицата е щастлива и в персонален проект, стана ясно от свенливата усмивка и мълчанието, с които отвърна на въпроса дали е влюбена, написа "Уикенд ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР