Сърбия затваря абсолютно всички свои ГКПП за влизане на граждани

...
Сърбия затваря абсолютно всички свои ГКПП за влизане на граждани
Коментари Харесай

Сърбия затваря всички ГКПП за граждани

Сърбия затваря безусловно всички свои Граничен контролно-пропусквателен пункт за влизане на жители на нейна територия. Мярката влиза в действие от 08.00 ч. локално време (09.00 ч. българско) и не важи за товарни камиони. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1554
В изявление на президента на страната Александър Вучич довечера публично бе декларирано, че от на следващия ден заран "се затварят всички гранични пунктове за влизане на пасажери, които пътуват с авто, железопътен и речен превоз. Освен товарните камиони никой няма да може да влезе на територията на Сърбия ".

Сърбия постанова полицейски час и подрежда на възрастните хора да не напущат домовете си

По-рано през днешния ден по-линия на съдействието сред Граничен контролно-пропусквателен пункт на българо-сръбската граница бе получена информация, че се чака затваряне на Граничен контролно-пропусквателен пункт за влизане и излизане от Сърбия.

Днес през целия ден консул от Генералното консулство на Ниш бе на място на Граничен контролно-пропусквателен пункт Калотина-Градина за оказване на подпомагане на български жители. Опашката от камиони за влизане в България е повече от 15 километра.

Утре българските дипломати още веднъж имат подготвеност да окажат подпомагане на място на български жители при положение на зародила нужда.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1554  Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване! Бойко Борисов към Мишел Барние: Бързо възобновяване!  Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид Израелците ще би трябвало да си стоят в къщи поради ковид  Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия Съединени американски щати приканиха американците да не пътуват в чужбина при никакви условия
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР