Сърбия вероятно ще въведе отново задължителна военна служба от следващата

...
Сърбия вероятно ще въведе отново задължителна военна служба от следващата
Коментари Харесай

Сърбия се готви да върне казармата

Сърбия евентуално ще вкара още веднъж наложителна военна работа от идната година, писа в. " Сръбски телеграф ". Темата се обсъждала към този момент съвсем година. Военният анализатор Мирослав Лазански е представен да споделя, че на Сърбия не ѝ доближава войска, тъй като професионалните бойци към този момент имат повече от 30 години работа и не са пригодни физически да извършват дилемите си.

„ В Сърбия липсват подготвена аварийна войска и настояща войска. При всички предходни конфликти беше потвърдено, че военните, които са отслужили период на наборна работа, са най-хубавите “, сподели Лазански. Според него Сърбия евентуално ще резервира комбинираната система, съгласно която част от войската ще бъдат професионални бойци, някои бойци по контракти и част от армията, която служи за наложителна военна работа.

Белград и Париж се договориха за поръчки на ракети " Мистрал " по време на първото посещаване на френски президент в Белград от 18 година Еманюел Макрон и Александър Вучич подписаха 22 двустранни съглашения. Макрон приказва съвсем 4 минути на сръбски език пред Вучич и останалите гости на церемония в парка при културно-историческия комплекс " Калемегдан ". 

" Време ми е да ви кажа от името на страната си - Франция ви обича, както вие я обичате. Франция знае всичко, което дължи на мъченическата и сърцата Сърбия по време на Великата война (терминът, с който се отбелязва Първата международна война поради последвалото основаване на Кралството на сърби, хървати и словенци - б.р.), което дължи на бойците им, починали, с цел да живеем ние свободни ", сподели президентът. " Франция в никакъв случай няма да не помни жертвата на сръбския народ, пролятата кръв, изгнаничеството, неизмеримата болежка на оживелите. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР