Сърбия ще има големи проблеми в началото на Световното първенство

...
Сърбия ще има големи проблеми в началото на Световното първенство
Коментари Харесай

Сърбия без Влахович и Митрович срещу Бразилия?

Сърбия ще има огромни проблеми при започване на Световното състезание в Катар и мача срещу Бразилия, който е плануван за 24 ноември, защото е доста евентуално, че ще би трябвало да играят против " кариоките " без двамата си най-хубави нападатели - Александър Митрович и Душан Влахович.

Митрович има счупени две кости на стъпалото, травма, която получи против Швеция в Лигата на нациите на 24 септември и в началото изглеждаше, че няма да е сериозен проблем, само че след подробни прегледи се оказа, че е напълно друго и към момента употребява патерици. В момента той е в Белград на рехабилитация и под наблюдението на медицинския екип на националния тим, с цел да може да изиграе най-малко основните мачове против Камерун на 29 ноември и Швейцария на 2 декември.

Влахович пък се контузи в мач от Шампионската лига на Ювентус против Бенфика и отсъства от две седмици. Той се нуждае от едномесечна отмора, защото към момента има инфектиране и разтежение на сухожилието на крайници. И за него лекарският екип на " остарялата госпожа " поставя старания да го възвърне, само че остава все по-малко време, преди да може да е на цялостни обороти за първия мач за " орлите ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР