Сърбинът запази добрия тон към след напускането на треньорския пост

...
Сърбинът запази добрия тон към след напускането на треньорския пост
Коментари Харесай

Заги: Няма да кажа лоша дума за Славия

Сърбинът резервира положителния звук към след напускането на треньорския пост в " Овча купел ". Специалистът приказва пред " Мач Телеграф " за първи път след раздялата си с " белите ".

" Няма по какъв начин да кажа неприятна дума. Горд съм с трите си години в Славия. С триумфите, с това, че развихме много млади играчи и дадохме добър старт на кариерите им. Уважавам всички играчи, треньори и управлението в лицето на Венци Стефанов. Във футбола резултатите са определящи за бъдещето на треньора. Ние не започнахме добре и пътищата си се разделиха ", сподели Заги, който е сега в Нови Сад при фамилията си.

" Имах проект за развиването на тима. Много желаех да реализираме нещо през този сезон по естествения метод. Да продадем единствено и да запазим състав, с който да гоним по-високи цели. Сигурен съм, че футболистите ще превъзмогнат краткотрайния спад и скоро още веднъж ще забележими хубави победи и добра игра. Конкретно мачът с ЦСКА няма нищо общо с решението ми да си потегли ", добави Загорчич, който все още няма съответни предложения за нова работа.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР