Сърбин, хванат да кара дрогиран край Велико Търново, е осъден

...
Сърбин, хванат да кара дрогиран край Велико Търново, е осъден
Коментари Харесай

Осъдиха сърбин да плаща 49 000 лв., карал лизингова кола дрогиран

Сърбин, заловен да кара дрогиран край Велико Търново, е наказан да заплаща 49 000 лева - цената на лизинговата кола, с която пътувал.
Прочетете още
По обвиняване на Районна прокуратура - Велико Търново 47-годишен сръбски жител бе наказан по бързо произвеждане за осъществено закононарушение по член 343б, алинея 3 от Наказателен кодекс. С определение на Районен съд - Велико Търново от 17.08.2023 година, с което е утвърдено реализирано съглашение, М.М. е приет за отговорен за това, че на 14.08.2023 година по Политическа партия I – 5, км. 105, с посока на придвижване към град Русе, управлявал лек автомобил, благосъстоятелност на лизингова къща, след приложимост на наркотични субстанции – кокаин, открито по надлежния ред, оповестяват от прокуратурата.

На М.М. е наложено наказване девет месеца отнемане от независимост, чието изпълнение  е отсрочено с тригодишен изпитателен период, и санкция в размер на 450 лв.. Лишен е и от право да ръководи МПС за период от девет месеца.

Той е наказан също да заплати сумата от 49 000 лв., представляваща цената на транспортното средство, с което е направил закононарушението и което не е негова благосъстоятелност.

Одобреното от съда съглашение за решение на делото има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР