Съратниците на Навални търсят зала за публично сбогуване с Алексей

...
Съратниците на Навални търсят зала за публично сбогуване с Алексей
Коментари Харесай

Съратниците на Навални търсят зала за публично сбогуване

Съратниците на Навални търсят зала за обществено прощаване с Алексей Навални . Това заяви в обществената мрежа Х прессекретарят Кира Ярмиш . Тя се обръща с апел в случай че някой има уместно помещение да се свърже с екипа на Алексей Навални.

В събота стана известно, че тялото на  в Салехард . Преди това сътрудници на умрелия политик обявиха, че следователите изискват от роднините и са  Людмила да се съгласи на бързо и скрито заравяне.

Намеренията за съратниците на Навални са да проведат погребението до края на седмицата. Днес редица канали в Телеграм разгласиха датата 29 февруари, само че тази информация бе отречена от Иван Жданов.

В четвъртък, 29 февруари, съветският президент Владимир Путин, който взе участие в изборите, би трябвало да разгласи обръщение до Федералното заседание .
 Николай Патрушев: Съединени американски щати имаха максимален интерес да лишават живота на Навални
Николай Патрушев: Съединени американски щати имаха максимален интерес да лишават живота на Навални

ФСБ е била упрекната " изцяло безконтролно "

Днес Кремъл отхвърли да има каквото и да е било присъединяване на президентската администрация и на Владимир Путин във въпроса с връзките на затворническата администрация и майката на Путин.

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков отхвърли управляващите да са оказвали напън по този въпрос. " Кремъл няма нищо общо с това. Съответно Кремъл не може да оказва напън . Това са явно неуместни изявления на поддръжници. Според мен съвсем всички се търсят по един или различен метод. Почти всички са в чужбина, тъй че техните изказвания би трябвало да се третират надлежно ", сподели Песков.

В отговор на въпрос дали въпреки всичко обръщението на майката на политика персонално към Владимир Путин не е оказало въздействие, Песков съобщи: " Нищо не мога да кажа по този въпрос " и " това не е наш въпрос и наш прерогатив ". Също по този начин еднопосочно негативен е отговорът на Песков за това дали въобще президентът Владимир Путин има отношение.

Руските управляващи също по този начин не са коментирали и изказването на сътрудниците на Алексей Навални за .
 Лавров предложи на Запада да не се меси в делата на Русия
Лавров предложи на Запада да не се меси в делата на Русия

Даде образци с Асандж и " Северен поток "
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР