Сара Младенова беше коронясана за Мис България 2021 на бляскава

...
Сара Младенова беше коронясана за Мис България 2021 на бляскава
Коментари Харесай

17-годишна шуменка стана Мис България 2021

Сара Младенова беше коронясана за " Мис България 2021 " на блестяща гала, провела се на 20 ноември 2021 година.

17-годишната хубавица от Шумен завоюва влиятелната купа в конкуренция от 16 претендентки за короната, победителки от районните състезания в страната.



Журито с ръководител Ирина Папазова бе формирано от фешън специалисти, спонсори, ПР специалисти и някогашни носителки на короната на " Мис България ". Журито дефинира първите ТОП 10, които трябваше да дават отговор на въпроси, свързани с настоящи тематики, бъдещи интензивности и идни дела.

След оспорвана конкуренция купата отиде при красивата Сара Младенова от Шумен, която впечатли журито със своята естествена хубост и непрестореност. 17-годишната Сара е висока 180 см. Учи в Хуманитарната Гимназия в Шумен и е народен играч по фехтовка.

Сара Младенова ще показа България на международния конкурс за хубост " Мис Планет 2021 ".




Тази година за първи път бе връчена още една купа – " Мис България Интернешънъл ", с която бе удостоена очарователната представителка на град Варна – Стефани Карова. 21-годиша хубавица впечатли журито с изключителна женственост и харизма. В момента е студент по Маркетинг в Икономическия университет във Варна. Тя ще се бори за купа на влиятелния конкурс " Мис Интернешънъл 2021 ".



Първа подгласничка на победителката е чаровната Стела Гечева от Пловдив. Стела приключва Математическата гимназия в Пловдив, а сега е студент в Медицинския лицей.



Втора подгласничка стана Мис Бургас - Ина Мархолева. Красивата бургазлийка учи реклама в София и от години е част от вокален отбор " Фортисимо ".



Третата подгласничка е победителката от София – Мария-Михаела Вълчева. Красивата столичанка приключва приблизително обучение предприемачество, а сега е студентка Маркетинг в Икономическия университет.



Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР