Сара Фъргюсън е от членовете на британското семейство, които имат

...
Сара Фъргюсън е от членовете на британското семейство, които имат
Коментари Харесай

Последните думи на кралицата към Сара Фъргюсън

Сара Фъргюсън е от членовете на английското семейство, които имат спорна известност. Въпреки че от 1996 година е разведена с принц Андрю, тя продължава да живее с него под един покрив в кралски парцел и да го поддържа по всякакъв начин, даже след обвиняванията в полово посягане и отлъчването му от семейството.

Преди няколко месеца херцогинята на Йорк започва и следващия си план - подакста Tea Talks with the Duchess and Sarah, в който прави редица персонални самопризнания и това сигурно не е изключително по усета на роднините й със синя кръв.

В последния епизод Сара Фъргюсън повдигна тематиката и за своята починала някогашна свекърва кралица Елизабет Втора. Фърги, както я назовават всички, постоянно се е изказвала ласкаво за майката на принц Чарлз и принц Андрю и не е крила, че двете са имали специфична връзка. И точно Елизабет Втора е била нейният кумир в цялостния смисъл на думата.
 Снимка 447225
Източник: GettyImages

А в този момент херцогинята на Йорк разкри пред слушателите си какви са били последните думи на кралицата към нея. " Просто бъди себе си, Сара " - малко, тъкмо и ясно. А Фъргюсън добавя, че починалата й свекърва доста се е ядосвала, когато е виждала, че тя не е себе си. Но през днешния ден е същински щастлива, тъй като се е научила по какъв начин да бъде същинска, цитират я от People.

В свое изявление за Good Morning America пък Сара Фъргюсън още веднъж визира тематиката и признава, че се е почувствала някак " освободена " след гибелта на.

" Не знам дали гибелта на кралицата ме кара да мисля, че към този момент мога намерено да кажа това, което желая, без да се тормозя, че ще обидя някого ", сподели тя. " Сега съм в действителност, в действителност достоверна Сара ", безапелационна е херцогинята на Йорк, която пое напълно грижите за обичаните коргита на Елизабет Втора.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР