Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис отново се

...
Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис отново се
Коментари Харесай

Кари, Шарлот и Миранда от „Сексът и градът“ се завръщат (ВИДЕО)

Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис още веднъж се превъплъщават в функциите на Кари, Миранда и Шарлот – героините от „ Сексът и градът “, които ги направиха световноизвестни.

Новият сериал, в който ще ги гледаме, се споделя " And Just Like That " (И просто така) и ще е с 10 епизода от по 30 минути. Той ще бъде излъчен по HBO Max.

Действието в него се развива 20 години след събитията в „ Сексът и градът “.

Ким Катрал и героинята ѝ Саманта Джоунс не вземат участие в новата продукция. От HBO Max не прецизират повода, само че Ким Катрал нееднократно е заявявала, че е завършила със Саманта и „ Сексът и градът “.

" Израснах с тези героини и нямам самообладание да видя по какъв начин се е развил животът им ", признава Сара Обри – шеф „ Оригинално наличие на HBO Max “.

Сара Джесика Паркър пък пусна тийзър филмов откъс на новия проиект, съпроводен с паметната имитация на героинята си Кари Брадшоу " Не можех да не се замисля... къде ли са в този момент ".

        View this post on Instagram                      

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

Сериалът " Сексът и градът " е основан от Дарън Стар по романа на Кандис Бушнел. Първият епизод е излъчен през 1998 година, а поредицата продължава в шест сезона. Заснети са и два пълнометражни кино лентата.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР