Сара Джесика Паркър разкри, че все още не е сигурна

...
Сара Джесика Паркър разкри, че все още не е сигурна
Коментари Харесай

В какви отношения са Сара Джесика Паркър и Крис Нот, след сексуалните обвинения срещу него?

Сара Джесика Паркър разкри, че към момента не е сигурна какво мисли за някогашния си сътрудник и другар артистът Крис Нот. В изявление пред Hollywood Reporter актрисата показа, че още не е подготвена да приказва за множеството обвинявания в полово посягане и принуждение против Нот, които бяха повдигнати против него през декември 2021 година И че даже не знае какво тъкмо да каже за случилото се.

57-годишната Сара добави, че по този начин и не е разговаряла персонално досега с Крис Нот. Няма и подготвеност да го направи.

На въпроса дали ролята ѝ на продуцент на " Просто ей по този начин " има нещо общо с тази реакция към Крис и неналичието на какъвто и да е контакт с него, Сара Джесика дава отговор (но много неуверено): " Не мисля... не, не реагирах като продуцент. Трябваше просто да свърша работата си, тъй като... "

Отговорите на Сара идват на фона на сериозните обществени обвинявания на няколко дами против Крис. Една от тях твърди, че той я е изнасилил през 2004 година след събитие в Лос Анджелис, Калифорния. Друга пък споделя, че била поканена в жилището на Нот в Ню Йорк през 2015 година, след което артистът " се е възползвал " от нея. " Той иронично споделяше, че бракът е бутафория. И моногамията не е действителна ", показа още хипотетичната жертва.
 Снимка 574474
 

Крис, който е омъжен от 2012 година насам за актрисата Тара Уилсън, от която има две деца, несъмнено, отхвърля обвиняванията. Той не отхвърля, че е срещал въпросните дами, само че споделя, че това е било преди доста години и всичко, което те настояват, е погрешно. Най-малкото тъй като срещите сред тях са били по взаимно единодушие.

Верни или не, факт е, че обвиняванията повлияха доста на кариерата на Крис Нот. Някои от договорите му за участия в телевизионни продукции бяха прекъснати, а героят му в продължението на " Сексът и градът " трябваше да почине от инфаркт още в самото начало на сериала.

Други две звезди от паметния сериал - Синтия Никсън и Кристин Дейвис, не пропуснаха да покажат позицията си за протичащото се с техния с сътрудник, като споделиха, че изцяло поддържат дамите, които имат смелостта да се изправят и да споделят своите мъчителни прекарвания. И даже ги поздравиха, напомня Hollywood Life.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР