Сър Роджър Пенроуз: Имало е друга Вселена преди нашата.“Сър Роджър

...
Сър Роджър Пенроуз: Имало е друга Вселена преди нашата.“Сър Роджър
Коментари Харесай

Сър Роджър Пенроуз: Имало е друга Вселена преди нашата

Сър Роджър Пенроуз: „ Имало е друга Вселена преди нашата. “Сър Роджър Пенроуз (Sir Roger Penrose) твърди, че доказателствата за предходник на нашата Вселена могат да се видят в черните дупки (HiddenTruth.site).

 Това може да не е първият цикъл на Вселената …
Това може да не е първият цикъл на Вселената …Известният английски физик и математик, който неотдавна бе отличен с Нобелова премия 2020 година за физика “за откритието, че образуването на черни дупки е мощна прогноза на общата доктрина на относителността “, твърди, че черните дупки оферират доказателства за съществуването на предходна Вселена.Идеята, че нашата Вселена е единствено една от евентуално безконечен цикъл на Вселени (Конформната циклична космология, Conformal Cyclic Cosmology – CCC) съществува от известно време.Но, Пенроуз има вяра, че необясними петна от електромагнитно лъчение, известни като „ Точки на Хокинг “ (Hawking Points), в действителност могат да бъдат дефинитивно изхвърляне на сила от черни дупки или „ Радиация на Хокинг “ (Hawking Radiation), съществували в предходна Вселена.Четете още: Физик позволява парадокса с пътуването във времетоПенроуз споделя:
„ Твърдя, че има наблюдаване на Радиацията на Хокинг.Големият гърмеж не е началото. Има нещо преди Големия гърмеж и това е нещото, което ще имаме в бъдещето си.Имаме Вселена, която се уголемява и уголемява, и цялата маса се разпада. И в тази моя луда доктрина, това далечно бъдеще се трансформира в Големия гърмеж на различен еон.Така че, нашият Голям гърмеж стартира с нещо, което е отдалеченото бъдеще на предходен еон и ще има сходни черни дупки, които да се изпаряват посредством Изпаряването на Хокинг. И те създават тези точки в небето, които аз назовавам Точки на Хокинг. ”Въпреки, че не всички физици се причисляват към тази концепция, тя сигурно е забавна и в случай че е вярна, би могла да помогне да се потвърди, че Вселената, надалеч от появяването си от нищото и изгубването в нищото, ще циклира (и е циклирала) през цялата безкрайност.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР