Сър Елтън Джон нарече покойния крал на поп музиката Майкъл

...
Сър Елтън Джон нарече покойния крал на поп музиката Майкъл
Коментари Харесай

Елтън Джон: Майкъл Джексън беше психично болен

Сър Елтън Джон назова починалия крал на поп музиката Майкъл Джексън „ психологично болен “ и съобщи, че било „ притеснително да бъдеш към него “. Това е написал той в новата си мемоарна книга “Me”, оповестява “Дейли Мейл “.

72-годишната английска легенда е имала другарски връзки с Майкъл при започване на кариерата си, само че в този момент признава, че с годините почнал да се тормози за него и за метода, по който „ почнал да се изолира от света “.

„ Познавам Майкъл откогато беше на 13-14 години. Беше най-прекрасното дете, което можете да си визиите “, написа Елтън.

„ Но в един миг през идващите години той стартира да се изолира от света и от действителността по метода, по който Елвис Пресли го правеше “, прибавя той.

„ Един господ знае какво ставаше в главата му и господ знаеше с какви медикаменти се тъпчеше, само че всякога, когато го виждах, в последните му години, си мислех, че бедният човек е изгубил почва под краката си “, спомня си артистът.

„ Не го споделям безгрижно. Той беше в действителност психологично болен, човек към който е притеснително да бъдеш “, написа Джон.

Спомняйки си времената, когато канел Майкъл на прословутите си празненства, артистът твърди, че Джако се мотаел по всички страни и бил открит да си играе със сина на икономката. Това предиздвикало Джон да си намерения, че „ по някаква причина той не можеше да устоя компанията на възрастните “.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР