Сър Алекс Фъргюсън днес ще направи емоционално завръщане на треньорската

...
Сър Алекс Фъргюсън днес ще направи емоционално завръщане на треньорската
Коментари Харесай

Сър Алекс Фъргюсън е наранен от изолацията си в Манчестър Юнайтед

Сър Алекс Фъргюсън през днешния ден ще направи прочувствено завръщане на треньорската пейка на “Олд Трафорд” в демонстративния мач, отбелязващ 20-годишнината от незабравимия край на Шампионската лига, в който Манчестър Юнайтед надделя Байерн (Мюнхен) с късни голове за 2:1. Въпреки това, околните на именития управител знаят, че то ще бъде примесено с горест и огорчение за 77-годишния шотландец, защото от клуба към този момент не разчитат на препоръките му, написа “Дейли мейл”.

Всеобщото усещане е, че назначението на Оле Гунар Солскяер отпред на тима е с рекомендацията на Фъргюсън, само че това не е по този начин. Той е упорствал Юнайтед да се снабди с най-хубавия вид разполагаем, който е бил Маурисио Почетино, продължава изданието. Бившият ментор на “червените дяволи” няма нищо срещу норвежеца, само че двамата не са толкоз близки, колкото наподобява. Фъргюсън се усеща все по-отдалечен от протичащото се в клуба след напускането си. Той прави оценка жестовете на почитание към него, като схваща, че към този момент не е отпред на отбора, само че към момента чака оттова да го питат за мнението му, добавя вестникът, като се натъртва и на някои решения на неговите наследници на мениджърския пост и ръководителите, които не биха се харесали на шотландеца.
Sir Alex Ferguson's hurt at being sidelined by Man United... he feels isolated and believes club should have gone for Mauricio Pochettino over Ole Gunnar Solskjaer https://t.co/YCu6WGwn5z pic.twitter.com/v2we0S07ze
— MailOnline Sport (@MailSport) May 25, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР