Сапунените сериали отново ще бъдат хвърлени в хаос следващата седмица,

...
Сапунените сериали отново ще бъдат хвърлени в хаос следващата седмица,
Коментари Харесай

Феновете на ITV Emmerdale, Coronation Street и BBC EastEnders са готови за хаос, тъй като сапунените сериали са отменени

Сапунените сериали още веднъж ще бъдат хвърлени в безпорядък идната седмица, защото спортните събития не престават да преобладават в програмата.

Феновете на Emmerdale, Coronation Street и EastEnders останаха разочаровани от неотдавнашните промени в рутините им, защото обичаните сапунени излъчвания на ITV и BBC One бяха анулирани неведнъж, с цел да създадат място за Евро 2024 и неотдавна, Уимбълдън.

Но защото и двете събития завършват тази неделя, 14 юли, постоянните фенове на сапунка бяха помолени да останат търпеливи, защото от вторник, 9 юли ще се появят още един набор от промени.

В понеделник всички сапунки ще бъдат излъчени както нормално, с лъчение на EastEnders по BBC Two, макар че почитателите ще бъдат почерпени с един час Coronation Street, защото Джоел Диъринг (в ролята някогашната звезда на Hollyoaks Калъм Лил) наподобява се задава.

Вторник, 9 юли, ще остави постоянните почитатели на EastEnders без сапунена промяна, защото основаната в Лондон стратегия...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР