Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев Светлана скандализира социалните мрежи с

...
Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев Светлана скандализира социалните мрежи с
Коментари Харесай

Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев скандализира с расистки коментар

Съпругата на вицепремиера Томислав Дончев Светлана скандализира обществените мрежи с антиромски коментар, оповестен във фейсбук.

Тя написа:

"Морковите за ромите са на приключване, време е за тоягата! "

Публикацията небрежно е натрупала доста отрицателни мнения и е била докладвана като тирада на омразата до админите на обществената мрежа. Постът е свален, а това е предизвикало вицепремиерската брачна половинка да разгласява втори пост.

Той гласи:

"Да блокирате обявата ми бе елементарен ход, деяние на слаби и страхливи хора. Не ме боязън от вас. Няма да ме накарате да мисля друго, да се показвам свободно и да споделям, това, което мисля. Нахъсвайте се между тях колкото желаете. Изпращайте ми анонимните си гнусни извратени пожелания. Не ме трогвате. Само ме карате да си мисля, че вярата в интеграцията е заблуда, с която съм живяла дълги години. "

Почти всички отзиви под обявата на Светлана Дончева, която е специалист по еврофондовете в БСК, са, че думите ѝ са срамни и че, в случай че живеехме в северноевропейска страна, тя би била пратена на психотерапия и уволнена. Други пък изясняват на симпатичната дама, че даже да е ксенофоб или расист, като брачна половинка на министър е добре да се въздържа от сходни изявления, чисто имиджово.

Не липсват и искрено присмехулни отзиви:

"Еми, демократично семейство - брачният партньор проевропеец, брачната половинка - расистка. "

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР