Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски Олена отправи призив към

...
Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски Олена отправи призив към
Коментари Харесай

Първата дама на Украйна призова медиите по света: Покажете как Путин избива децата ни!

Съпругата на украинския президент Володимир Зеленски Олена насочи апел към медиите по целия свят да кажат ужасната истина за това по какъв начин Путин избива умишлено и цинично децата в Украйна.

Първата дама употребява за това трибуната на Инстаграм, където в покъртителен пост тя описа историята на няколко деца, изгубили живота си от началото на войната на 24.02. Тя прикани да бъде наложена зона неразрешена за полети, с цел да бъдат избавени децата на Украйна.

Сред жертвите на войната, за които споделя Олена Зеленска, е 18-месечният Кирил, който бил смъртоносно ранен при бомбардировка на южния град Мариупол. Съкрушените родители на детето са били снимани по какъв начин скърбят за рожбата си след обстрела.

Полина от Киев умира при бомбардировка на улица в Киев дружно с родителите си и брат си. Сестра й е в сериозно положение.

Вижте тази обява в Instagram.

Трима членове на едно и също семейство пък са жертви на офанзивата против Ирпин, който се намира наоколо до Киев. Кадрите от нещастието са запечатали ужаса на майки, татковци, баби, дядовци и деца, които се пробват да се спасят от артилерийския обстрел.

Вижте тази обява в Instagram.

“Стотици деца умират в мазетата, лишени от храна и медицински грижи. Руските бойци стрелят по фамилии, които се пробват да изоставен постройките. Убиват и доброволците, които се пробват да помогнат”, написа още Зеленска.

Тя приканва да бъде казано още на съветските майки по какъв начин синовете им избиват децата.

По думите на първата дама в спора до момента са починали минимум 38 деца. Зеленска е пуснала един и същи пост няколко пъти на няколко разнообразни езика.

Първата дама на Украйна не стопира да бъде опора на брачна половинка си и интензивно пуска постове в обществените мрежи, с които окуражава народа си или пък приканва Запада за дейности.

Междувременно едно видео от Украйна обиколи обществените мрежи и насълзи милиони хора по света. На него красиво момиче от Украйна изнася първия си концерт в бомбоубежище. Малката Амелия признава, че й е фантазия да пее пред аудитория.



Източник: woman.bg
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР