Съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет–Смит, пристигна за първи

...
Съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет–Смит, пристигна за първи
Коментари Харесай

Жената на Уил Смит по суитчър в София

Съпругата на Уил Смит – Джейда Пинкет–Смит, дойде за първи път в Софияв събота сутринта с частен аероплан от Мюнхен.

Облечена в марков суитчър, в цвят бордо, със слънчеви очила, качулка и вързана изпод коса с аксесоар, актрисата се появи на столичния ВИП-терминал.

Звездата е измежду актьорите на снимащия се в Софияв момента екшън–трилър Код: Ел Ей, като макар умората, одобри да се снима с почитателите.

Веднага по-късно Джейда се насочи към хотела си в центъра на София, само че остана там единствено два дни. Веднага по-късно си потегли от страната, след извънредно тежки фотоси в студията на Ню Бояна Филмс.

В същия хотел, в центъра, спи и сътрудника на актрисата Джерард Бътлър, написа Хотарена. Актьорът е и продуцент на поредицата Код: Олимп. Освен това той още веднъж влиза в кожата на сътрудник Майк Банинг.

Бътлър е същинска атракция в София. Той върви без защита, на драго сърце обикаля по паркове и градини към хотела, а преди дни посети и паметното барче на Кристал, а преди този момент се оказа и част от агитката на Левски и даже влезе в съблекалнята на тима.

Освен Бътлър, се чака този път в София да пристигна и Морган Фрийман. След отдръпването на Арън Екхарт от кино лентата предходната година, доста е евентуално той да поеме неговата роля.

Все още не е ясно дали и по кое време доайенът на Холивуд ще дойде в столицата.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР