Съпругата на убития Пейо Габриела вече 9 дни е в

...
Съпругата на убития Пейо Габриела вече 9 дни е в
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Габриела Пеева кротка и послушна в килията

Съпругата на убития Пейо Габриела към този момент 9 дни е в ареста на „ Г.М. Димитров ”. За разлика от майка си Красимира, която при задържането й, изпадна в нервност, тя приема умерено лишаването й от независимост и не основава грижи на надзирателите, научи Lupa.bg от източници в правосъдното министерство. Двете дами са в разнообразни килии, допълниха от ведомството на Атанас Славов.



Докато е под домакински арест, тя е имала задоволително време, да се приготви за идното дело, да потърси помощ, да скрие вероятно улики или да се помири с това, което я чака.

Според психолози, младата жена има високо мнение за себе си и счита, че заслужава повече от живота.  Тя не е имала проблеми със основаването на любовни връзки, само че е очаквала от своите сътрудници доста. Те не са задоволили нейните потребности и тя е изпитала мощно отчаяние. Именно това е предизвикало да мисли за ликвидиране.

 „ Това обаче може да приказва както за характеропатия, по този начин й за отключено биполярно разстройство ”, разясняват пред Lupa.bg психолози.

Според тях странна е връзката сред майката и дъщерята. Обикновено убийствата не се замислят и правят от двете дами.

Любопитно е, че методът, по който е убит Пейо, припомня неразрешената от интернационално право гарота -  инструмент за удушаване, който съставлява особено приспособен за задачата стол с висока облегалка, към който се фиксира тялото на жертвата, до момента в който палачът стяга със специфични ръкохватки примката към врата на наказания. В случая е употребена шофьорската седалка на автомобила на Пейо и най-вероятно въже, с което от задната седалка е душен.

Припомняме, че 44-годишният Пейо Пеев беше открит мъртъв край хижа „ Алеко ” на Витоша на 18 януари. Безжизненото му тяло стояло на пасажерската седалка в опожарена кола. Жертвата е била удушена, а по-късно пожарът – инсцениран. Обвинени бяха брачната половинка на Пейо – Габриела и майка ѝ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР