Съпругата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, И Сол-джу се появи

...
Съпругата на севернокорейския лидер Ким Чен-ун, И Сол-джу се появи
Коментари Харесай

Жената на Ким Чен-ун се появи публично за пръв път от септември

Съпругата на севернокорейския водач Ким Чен-ун, И Сол-джу се появи по държавните медии за пръв път от съвсем пет месеца. Откакто пандемията стартира, ръководещото семейство понижи до най-малко публичните си изяви, съобщи Ройтерс.

Ким и И посетиха живописен театър в Театър " Мансуде " в Пхенян, с който беше маркирана Лунната нова година, заяви формалната Корейска централна телеграфна организация.

За последно тя беше забелязана обществено на 9 септември, когато по случай годишнината от основаването на КНДР дружно със брачна половинка си посетиха Къмсусанския замък на слънцето, мавзолея, в който се обитават балсамираните тела на бащата и дядото на Ким.

Когато Ким се появи измежду феновете в театъра дружно със брачната половинка си И Сол-джу, под музикалния акомпанимент за добре пристигнали, те бяха посрещнати от възторжените възгласи на публиката, уточни КЦТА и добави, че след спектакъла двамата съпрузи излезли на сцената, с цел да поздравят артистите и да се снимат с тях.
свързани новини11422на 21.10.2019
В предишното И привличаше интернационалното внимание, придружавайки мъжа си на обществени, бизнес и даже военни събития, което беше много внезапно разкъсване с традициите от времето на татко му Ким Чен-ир, който рядко можеше да бъде забелязан обществено с която и да е от съпругите си, отбелязва Българска телеграфна агенция.

Миналата година тя още веднъж беше изчезнала от държавните медии за интервал от повече от година, до момента в който не се появи още веднъж през февруари 2021 година на концерт, което породи спекулации за здравословното ѝ положение, само че и че е забременяла.

Южнокорейската Национална разследваща работа осведоми Народното събрание, че И евентуално се въздържа от обществена интензивност, с цел да не се болести с COVID-19 и се е посветила на развъждането на децата им. Разузнавателната работа допуска, че Ким и И имат три деца, само че за тях не се знае доста.

Северна Корея не е удостоверила нито едно огнище на COVID-19, само че затвори границите си и наложи строги ограничавания, в това число върху режима за пътешестване.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР