Съпругата на Серхио Рамос - Пилар Рубио, определено не е

...
Съпругата на Серхио Рамос - Пилар Рубио, определено не е
Коментари Харесай

Жената на Рамос разби класациите /снимки/

Съпругата на Серхио Рамос - Пилар Рубио, несъмнено не е от дамите, които стоят в сянката на известните си мъже. Сексапилната половинка на бранителя на ПСЖ има сполучлива кариера като телевизионна водеща.
Сега Пилар покори още един връх. Мацето издаде книга единствено преди седмица и тя към този момент оглави класациите по продажба в Испания. Съпругата на Рамос написа "Моят способ да повеждам здравословен живот ". Това е справочник за дамите, които желаят да имат нейното всекидневие. Пилар разкрива какво й оказва помощ да се усеща добре от вътрешната страна и извън. В книгата са разказани хранене за всеки интервал, характерно образование, сексология, хармония, логика на психиката, отмора.
Всички облаги от продажбата на книгата ще отидат за щедрост. Съпругата на Рамос ще ги подари на неправителствена организация, която работи за подкрепяне на хора с рядкото и нелечимо заболяване пеперудена кожа.
Рубио е една от най-известните футболни половинки освен в Испания, само че и в Европа. Освен с сполучливата си тв кариера тя може да се похвали и със лична марка бански костюми. С Рамос са една от обичаните двойки на Испания и са родители на четири момчета. След прехвърлянето му в ПСЖ Пилар дели времето си сред Париж и Мадрид, където е измежду водещите на известно предаване.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР