Съпругата на принц Уилям не измени на любимите си рокли-палто,

...
Съпругата на принц Уилям не измени на любимите си рокли-палто,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън се появи на публично място в луксозно палто за $4200

Съпругата на принц Уилям не промени на обичаните си рокли-палто, които прилягат на фигурата й и акцентират хармонията и тънката талия на херцогинята.

Херцогинята на Кеймбридж посети 1-ви батальон на ирландската армия на парада на Деня на Свети Патрик в казармата Монс. В Олдършот на Деня на Свети Патрик със брачна половинка си принц Уилям и за следващ път показва безукорен жанр.

На обществено място Кейт Мидълтън се появи в първокласна рокля-палто във боен жанр на Laura Green London за 3200 английски лири ($4200) в един от цветовете на националния байрак на Ирландия, украсена с брошка от трилистник. Тя добави тоалета с изумрудени бижута, а на краката си обичайно носеше велурени туфли, които да пасват на главния тоалет. Ансамбълът беше приключен с шапка, съответстваща на цвета на палтото. Косата на Кейт беше прибрана на невисок кок.

What a great parade and engagement! Happy St Patrick’s day!????☘️????
— royalimposters (@royalimposters)

Херцогинята подари обичайните клончета от трилистник на офицерите и гвардейците, които от своя страна ще ги разпределят сред редиците.

Кейт беше в приповдигнато въодушевление по време на парада и даже си играеше с живия амулет на ирландската армия, ирландския вълкодав Шеймъс.

Парадът е първият, на който херцозите на Кеймбридж участват от началото на пандемията на ковид.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР