Съпругата на принц Хари трудно свикна с живота в Двореца

...
Съпругата на принц Хари трудно свикна с живота в Двореца
Коментари Харесай

Макар и в САЩ, Меган пак е тъжна - slava.bg

Съпругата на принц Хари мъчно привикна с живота в Двореца и кралските отговорности, а сигурно ѝ липсваше и работата като актриса. И в случай че към този момент е ясно, че тя още веднъж се завръща към мечтаната специалност, откакто подписа контракт с Disney, то другата ѝ фантазия към този момент си остава единствено в проектите ѝ.

38-годишната Меган, въпреки и да живее на 15 минути от своята майка, по този начин и не може да се вижда с нея. В момента 63-годишната Дория се вижда със своята щерка и нейното семейство само онлайн, по този начин както го правеше и до момента в който те живееха във Англия, оповестява „ Daily Mail “.

Причината този път не е дистанцията, несъмнено, а пандемията от ковид. И въпреки принц Хари, Меган и 10-месечния Арчи да са напълно покрай Дория, тя по този начин и стои надалеч от тях. В момента на жителите на Съединени американски щати е неразрешено да се срещат между тях и да си поддържат връзка, защото са в режим на самоизолация, поради огромния брой инфектирани с ковид и многото смъртни случаи. Тази възбрана за срещи важи изключително за близки и родственици, които са на напреднала възраст.

Изданието „ The Daily Mail “ се базира на неизвестен източник и оповестява, че Меган съблюдава рекомендациите. Сега тя поддържа връзка с майка си във видеочат, а в ежедневните им срещи взе участие и дребният Арчи, който гука на баба си и ѝ помахва с ръка.

Принц Хари и Меган Маркъл имат вяра, че напълно скоро пикът от пандемията ще отмине и разпространяването на ковид ще спадне. В този сложен за стопанската система и за всички миг те мислят за цената на живота. И в случай че Меган е подписала контракт с компанията Disney, на принц Хари му следва да подпише зелена карта, с цел да обитава на територията на Съединени американски щати.

Снимка: БГНЕС

Източник: tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР