Съпругата на президента на САЩ отдавна се слави като икона

...
Съпругата на президента на САЩ отдавна се слави като икона
Коментари Харесай

Какви са малките тайни за красота на Мелания Тръмп и на кое ястие не може да устои

Съпругата на президента на Съединени американски щати от дълго време се слави като икона на стила и вдъхновяваща обществеността персона. Тя прави усещане освен със стила и усета си, само че и с превъзходната си фигура. Днес 49-годишната първа дама наподобява не по-малко впечатляващо, в сравнение с във времената, когато се изявяваше на стилния подиум. Облеклото на брачната половинка на президента Тръмп са една от най-обсъжданите тематики за хората от стилния свят. 
 Първата дама на Съединени американски щати Gulliver/Getty Images

Хранене 

В едно от интервютата си Мелания Тръмп призна, че постоянно стартира сутринта си със здравословна закуска: " За закуска избирам овесена каша или пюре от плодове и плодови шейкове. “ 

Личният диетолог на първата дама пък признава, че тя похапва към 7 типа плод или зарзават дневно . Тези артикули са богати на атиоксиданти, които оказват помощ на кожата да остана еластична и сияйна. Мелания също по този начин изпива по 3 литра вода дневно - здравословен табиет, който й е останал от годините на модел. 
 Светът впери взор в прозиращата рокля на Мелания БГНЕС-->
През деня първата дама пие специфичен зелен коктейл, който включва пшеница, мента, лимон и вода. Той оказва помощ за поддържането на точния киселинно-алкален баланс на организма и повишение на метаболизма. 

 Мелания умее да носи бяло Gulliver/Getty Images
Единственото ядене, на което Мелания не може да устои е пилешкото с пармезан на нюйоркския ресторант Жан Жорж. Първата дама е постоянен посетител на ресторанта от дълги години и в никакъв случай не пропуща да поръча тъкмо това. 

" Мога да си разреша парче шоколад или бутилка диетична кола, само че всичко е в рационални граници. Опитвам се да употребявам артикули с минимално наличие на захар ", признава самата Мелания. 

Следобед Мелания избира да похапва риба или морски блага със зеленчуци, а за вечеря избира салати с високо наличие на фибри.  
 Влюбени ли са още Мелания и Доналд Тръмп? Gulliver/Getty Images

Фитнес

Подобно на първата дама на Франция и Малания Тръм е огромен почитател на упражненията пилатес. Те разрешават да поддържа стойката и фигурата си в страхотна форма. Освен това първата дама на Съединени американски щати играе тенис и плува няколко пъти в седмицата. 

" Външният тип на дамата зависи напълно от това, което се случва в душата й, страстите й, както и от това в какво положение е здравето й. Тайните ми са елементарни - храня се добре, спортувам постоянно и релаксирам ", споделя тя в свое изявление, представено от elle.ru. 

Г-жа Тръмп споделя още, че не е почитател на инжекциите с Botox и има вяра, че здравословната диета и спортът могат да удължат хубостта на дамата с доста години.
 Мелания Тръмп Доналд кралица Елизабет Gulliver/Getty Images

Процедури за хубост

Красивата Мелания споделя, че е огромна почитателка на процедурите за лице с О2. Според нея те оказват помощ за поддържане на тонуса на кожата и изглаждат бръчките. 

" Най-важното е режимът. Всяка заран и всяка вечер почиствал и навлажнявам лицето си, само че не трябва да се подценява и здравословния сън, той е витално нужен за женската хубост ", споделя тя. 

Що се отнася до грижите за косата, първата дама на Съединени американски щати употребява био артикули. Стилистът й отбелязва, че тя дължи косата й да наподобява естествено, като че ли е изсветляла от слънчевите лъчи. 
 Влюбени ли са още Мелания и Доналд Тръмп? Gulliver/Getty Images
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР