Съпругата на Николай Дойнов е сред най-загадъчните половинки на масово

...
Съпругата на Николай Дойнов е сред най-загадъчните половинки на масово
Коментари Харесай

Мистерии в NOVA: Коя е жената до Ники Дойнов? СНИМКИ

Съпругата на Николай Дойнов е измежду най-загадъчните половинки на всеобщо известен мъж в България. Припомняме, че водещият на Новините на Нова телевизия се ожени за своята дългогодишна половинка Петя в събота на изискана гала. Петя и Ники към този момент са родители на дребния Марко, който при започване на тази година навърши 4 годинки, написа hotnews.bg.

49-годишният водещ неведнъж е споделял, че желае повече от едно дете, защото той самият има брат Дойчин, които за разлика от него от дълго време има две деца. Дълго време водещият поставяше кариерата си преди всичко пред персоналния живот. Преди няколко години Ники Дойнов и обичаната му Петя направиха още една значима стъпка. Въпреки че влюбените нямат формален брак, те вложиха в ново и по-просторно жилище.



Петя е изкусителна хубавица, която тъкмо преди 10 години се опитва за миска. По това време Иванова работи като управител в комплекс в Слънчев бряг, само че поради чара и стройната си фигура взема решение да опитва шанса си в стилните среди. Прави професионални фотосесии и се доставя с нужното за всеки модел портфолио от фотоси.



През 2008 у нас се провежда състезанието за хубост „ Лейди България “, който се счита за едно от влиятелните надпревари измежду хубавиците. Петя се записва измежду кандидатките и е измежду първите утвърдени, само че най-после не взима премия. Днес тя седи надалеч от светлината на прожекторите
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР