Съпругата на лидера на БОЕЦ Георги Георгиев не е приета

...
Съпругата на лидера на БОЕЦ Георги Георгиев не е приета
Коментари Харесай

Нито една софийска болница не е приела съпругата на лидера на БОЕЦ, въпреки, че е в тежко състояние с коронавирус

Съпругата на водача на БОЕЦ Георги Георгиев не е призната в нито една софийска болница, макар, че дамата е в тежко положение - бъбречно трансплантирана, с ковид и пневмония. За това заяви самият Георгиев във Facebook. Той подсети думите на премиера, който даде обещание, че всеки българин ще бъде обслужен. Ето какво написа той:
" ТАКА УБИВА МАФИЯТА!
Вчера Мариелка лежа 4 часа в един фургон пред болничното заведение във Видин, до момента в който от управлението търсеха превоз и свободно място в столична болница. Заради трансплантацията, пневмонията и ковида при нея обстановката е доста комплицирана, деликатна и рискова.
НИТО ЕДНА софийска болница не се е съгласила да я одобри. Нито Александровска, нито ВМА, нито Пирогов...
Помните ли думите на Борисов, че за всеки болен ще има лекуване и кола за спешна помощ? Че хеликоптерите ще хвърчат непрекъснато и тн?
А думите на Богов, когато закриха отделението по трансплантация в Александровска помните ли? Този се кълнеше, че нито един трансплантиран няма да остане без грижа и внимание! А лъжите на министър Ангелов, че има задоволително кревати за коронавирус...
Буда, молете се дружно с останалите изроди да не се случи нещо с Мариелка, тъй като тогава ще дойда за вас и ще ви затрия.
Битката продължава! "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР